Jura WE8 Professional Dark Inox

  • Flexibele lease: €70,- per maand
  • 3 jaar lease: €49,- per maand
  • 5 jaar lease: €35,- per maand
  • Leaseprijs incl. onderhoud en melkkoeler
  • Investeer in microkredieten en een winstgevende prijs voor koffieboeren

De Jura WE8 is de beste koffiemachine voor kantoren met 5 tot 15 mensen.

Beschrijving

Offerte aanvragen

Je ontvangt binnen enkele uren een reactie van ons.

De Jura WE8 Dark Inox is een espressomachine in de zakelijke lijn van het Zwitserse merk Jura. Met deze koffiemachine maak je met een druk op de knop espresso, cappuccino, koffie en latte macchiato.

 

Jura WE8: voor kantoor met 5 tot 15 koffiedrinkers

De dagcapaciteit ligt tussen de 30 en 60 koppen. De machine is ideaal voor bedrijven of afdelingen waar vijf tot vijftien koffiedrinkers zitten. We zien soms ook dat er twee van deze machines op verschillende plekken in een pand worden neergezet. Zo kun je de capaciteit handig verdelen.

De Jura WE8 voor kantoor kopen of leasen bij Pure Africa

Met een druk op de knop maak je een cappuccino met zacht vol melkschuim

Jura WE8 Dark Inox leasen bij Pure Africa

Je kunt de Jura WE8 Dark Inox ook leasen. Je betaalt een vast maandelijks bedrag. De melkkoeler en het onderhoud van de machine zijn bij de maandprijs inbegrepen. Na zes maanden is het contract maandelijks opzegbaar. Deze vrijheid geven we je graag omdat onze machines bij de meeste klanten na zes maanden gewoon blijven staan. Als je de machine wilt leasen dan neem je onze koffie af gedurende de leaseperiode. Dat is waar het bij Pure Africa tenslotte om draait: onze Afrikaanse koffies.

Jura WE8 kopen bij Pure Africa

Je kunt deze espressomachine natuurlijk ook bij ons kopen. Er zit 24 maanden garantie op het apparaat. Als je de Jura WE8 koopt en je gaat Pure Africa koffie drinken dan krijg je een korting op de aanschaf en een vervangend apparaat als je machine weg moet voor onderhoud.

Investeer in microkredieten

Doe iets goeds met je zakelijke koffievoorziening en begin met investeren in microkredieten. Van iedere kilo koffie die jij drinkt investeer je €1,- in microkredieten. De leningen worden verstrekt aan koffieboeren in Rwanda. Zij hebben grote moeite om een lening te krijgen van de bank waarmee ze land of nieuwe gewassen kunnen kopen. Als ze een lening krijgen betalen ze al snel 25 tot 40% rente. Met een Pure Africa lening betalen de boeren 6% rente om de kosten voor het beheer van de lening te dekken.

Lees hier meer over waarom we investeren in microkredieten.

Waar plaatsen we de Jura WE8?

De Jura WE8 is de perfecte koffiemachine voor kantoren waar vijf tot vijftien mensen werken. Je kunt met een volle watertank zo’n 30 koppen koffie zetten. Dat betekent dat je gemiddeld een tot twee keer de tank hoeft bij te vullen. Deze koffiemachine staat ook regelmatig op plekken waar koffie wordt aangeboden aan klanten. Denk er wel aan dat deze machine niet geschikt is voor gebruik in de horeca.

Zitten er bij jou meer dan 15 mensen op kantoor? Dan raden we je aan om de Jura X8 te bekijken.

Groot waterreservoir: 3,2 liter

Met een inhoud van 3,2 liter is het waterreservoir geschikt voor ongeveer 25 koppen koffie. Daarna vul je hem weer bij. In principe is dat dus ongeveer 1 keer per dag bij een gemiddeld verbruik. In het bonenreservoir kun je 500 gram koffiebonen kwijt. Klik hier voor meer informatie over onze koffies.

Jura WE8 Dark Inox mét het P.E.P. systeem

Heb je koffiedrinkers op kantoor die standaard een dubbele espresso drinken omdat de koffie anders niet sterk genoeg is? Met het P.E.P. systeem van Jura zul je hen niet meer horen klagen. Deze exclusieve en baanbrekende techniek van Jura zorgt voor een volle koffiesmaak aan je espresso.

Latte macchiato en cappuccino met één druk op de knop

Je hebt op de rechterkant van de machine een aparte uitloop voor cappuccino en latte macchiato. Met een druk op de knop komt uit deze uitloop eerst het verse fijnschuim, daarna in een vloeiende beweging je koffie. Jura wordt veel geroemd om zijn dikke melkschuim.

Eenvoudige dagelijkse reiniging

Geen gedoe met onderdelen die je moet losmaken. Aan het einde van de dag start je het reinigingsprogramma voor het melksysteem. Dit programma reinigt de melkuitloop volautomatisch in twee minuten. De beste cappuccino van verse melk met eenvoudige reiniging.

Voor de kwaliteit van je melkschuim is het van belang om je melksysteem goed te reinigen. Je kunt ons bij vragen hierover altijd bellen of mailen.

24 maanden garantie

Ook handig om te weten: bij aanschaf van de machine krijg je van ons 24 maandan garantie. Pure Africa is Jura Professional dealer. Voor al je vragen over de Jura WE8 Dark Inox kun je dus bij ons terecht. Als je onze koffie drinkt krijg je ook een vervangende machine bij een storing.

Jura WE Professional series

De Jura WE8 Dark Inox is onderdeel van de kleinzakelijke WE serie van Jura. De andere machines in deze lijn zijn de Jura WE8 Chroom en de Jura WE6 Professional.

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

,

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Koffiespecialiteit

, , , , ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water

Melk

Met melkvariaties