Jura X6 Professional Dark Inox

Koffiemachine voor espresso en koffie. Mogelijkheid om 1 of 2 koppen tegelijk te maken.

  • 10 – 30 gebruikers
  • Flexibele lease: €80,- per maand
  • 3 jaar lease: €55,- per maand
  • 5 jaar lease: €42,- per maand
  • Inclusief onderhoud

Artikelnummer: 15416 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte Jura X6 Professional

Vraag een offerte aan om de Jura X6 te leasen of te kopen.

Geniet van echt goede koffie zonder dat je vast zit aan maandelijkse minimum afnames.

De vernieuwende technieken van Jura zorgen voor een optimale extractie van je koffie. Met de Jura X6 maak je perfecte espresso en lungo koffies.

Wij regelen het onderhoud en de reparaties van de machine en zijn het aanspreekpunt voor al je vragen over de machine of natuurlijk onze koffie.

Vul dit formulier in

Jura koffiemachine voor kantoor

Ben je op zoek naar een koffiemachine voor kantoor waarmee je alleen koffie en espresso maakt? En drink je met 10-30 personen koffie? Dan is de Jura X6 de optimale zakelijke koffiemachine.

Het grote waterreservoir van 5 liter en bonenreservoir van 500 gram zorgen ervoor dat je 40-50 koppen koffie kunt zetten voordat je moet bijvullen.

Pure Africa service

Je kunt rekenen op onze service. Heeft je machine onderhoud nodig? Wij regelen het voor je. Als je onze koffie afneemt zorgen we ook voor een vervangende machine terwijl de reparatie voor je wordt uitgevoerd.

Jura X6 Professional Dark Inox koffiemachine voor kantoor

De Jura X6 Dark Inox leasen

Maak gebruik van de Jura X6 zonder de zorgen van het onderhoud. Als je de koffiemachine bij ons least dan doen wij het onderhoud en krijg je tijdens een reparatie een machine van ons in gebruik. Zo zit je nooit zonder koffie.

Bij het leasen van de machine kies je zelf voor hoe lang je dit wilt. Lease is alleen voor klanten die ook Pure Africa koffiebonen afnemen. Je zit daarbij nooit vast aan een minimale maandelijkse afname.