Jura X6 Professional Dark Inox

Koffiemachine voor espresso en koffie. Mogelijkheid om 1 of 2 koppen tegelijk te maken.

  • 10 – 30 gebruikers
  • Flexibele lease: €80,- per maand
  • 3 jaar lease: €55,- per maand
  • 5 jaar lease: €42,- per maand
  • Inclusief onderhoud

Beschrijving

Offerte aanvragen

Je ontvangt binnen enkele uren een reactie van ons.

De zakelijke Jura X6 Professional koffiemachine is geschikt voor gebruik door tien tot vijfentwintig mensen. De eenvoudige manier van gebruik is wat ons erg aanspreekt. Geen ingewikkelde dagelijkse reinigingsprogramma’s maar gewoon goede koffie. Let erop dat het belangrijk is de machine goed af te stellen om tot het beste kopje koffie te komen.

Koffie, espresso en ristretto

De Jura X6 Professional Dark Inox is een espressomachine die technisch ingenieus in elkaar zit en tegelijk alles simpel houdt. Hij is uitgerust met de nieuwste technieken voor de beste ristretto, espresso en koffie. Deze eenvoud zorgt er ook voor dat de machine een minimum aan onderhoudswerk nodig heeft.

Lease de Jura X6 Professional

Het is mogelijk om de Jura X6 te leasen. We doen dit op de Pure Africa manier. Niet met lange contracten en veel kleine letters. Het is een flexibel contract dat na zes maanden iedere maand opzegbaar is. Ga je verhuizen of groei je heel snel? Dan kijken we samen naar een nieuwe oplossing die past bij jouw bedrijf. Als je machine onderhoud nodig heeft dan komen we hem ophalen en zorgen voor een tijdelijk apparaat.

Wil je minder betalen en hou je van Pure Africa koffies? Sluit dan een meerjarig contract af.

Het onderhoud is simpel

In tegenstelling tot andere machines hoef je bij een Jura nooit het zetsysteem uit de machine te halen en schoon te spoelen. De machine reinigt zelf zijn zetsysteem op 80 graden Celsius. Het enige dat nu nog moet gebeuren is gemiddeld eens per maand de machine reinigen met een automatisch programma. Dit doe je in 20 minuten. Om de machine kalkvrij te houden kun je kiezen voor een Claris Pro Smart filter of een maandelijkse ontkalking in 40 minuten.

Investeer in microkredieten

Doe iets goeds met je zakelijke koffievoorziening en begin met investeren in microkredieten. Van iedere kilo koffie die jij drinkt investeer je €1,- in microkredieten. De leningen worden verstrekt aan koffieboeren in Rwanda. Zij hebben grote moeite om een lening te krijgen van de bank waarmee ze land of nieuwe gewassen kunnen kopen. Als ze een lening krijgen betalen ze al snel 25 tot 40% rente. Met een Pure Africa lening betalen de boeren 6% rente om de kosten voor het beheer van de lening te dekken.

Lees hier meer over waarom we investeren in microkredieten.

P.E.P. en Aroma G3 maalwerk

De X6 is uitgerust met de nieuwste technieken van Jura. Het P.E.P. systeem garandeert een smaakvolle espresso. Deze maakt de Jura X6 Professional Dark Inox in combinatie met de Aroma G3 molen. Deze molen maalt fijner en efficiënter dan andere molens en zorgt zo voor een beter koffieresultaat.

Grote watertank en bonenreservoir Jura X6 Professional Dark Inox

De watertank heeft een inhoud van maar liefst vijf liter. Opvallend is dat hij desondanks toch vrij compact is en daardoor makkelijk te vullen. Het heeft wel gevolgen voor de esthetiek van de machine. Het waterreservoir is niet het mooiste onderdeel aan de machine. In het bonenreservoir kun je 500 gram bonen kwijt. Je kunt dit uitbreiden met 500 gram naar 1 kilo koffiebonen.

 

Extra informatie

Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Inhoud bonenreservoir

,

Merk

Inhoud waterreservoir

Garantieperiode in maanden

Inhoud koffieresidubak

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Koffiespecialiteit

, ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Plaatsing

Soort display

Type koffiemachine

Verwarming water

Melk

Alleen koffie