Jura Z6 Diamond Black showroommodel

1.982,64 excl. BTW

 

Pure Africa is Jura Premium Partner. De Jura Z6 Aluminium Zwart kopen bij Pure Africa in Deventer

SKU: 15163 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De Jura Z6 Aluminium zwart is een volautomatische espressomachine in het premium segment voor koffiemachines die je thuis gebruikt. Met een druk op de knop maak je espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato, macchiato en ristretto. Je hoeft zelf niets meer te doen omdat je al deze koffies met een druk op de knop maakt. De Jura Z6 Aluminium zwart is afgewerkt met een zwarte aluminium look. De gebruikte materialen zijn stevig en massiever dan bij andere koffiemachines.

Uitgelicht: espresso met P.E.P.

De veelbesproken P.E.P. (Pulse Extraction Process) functie van Jura is daadwerkelijk onderscheidend. Met onze klanten vergelijken we regelmatig de espresso’s die gemaakt zijn zonder P.E.P. en espresso’s die gemaakt zijn met dit systeem. Het blijkt keer op keer dat de espresso uit een koffiemachine met P.E.P. technologie smaakvoller is dan andere espresso’s. Dit vast een belangrijke reden van de winst van de Z6 in de consumentenbondtest.

Vernieuwd beeldscherm

Het beeldscherm van de Jura Z6 Diamond Black is vernieuwd. Het is nu, net als bij de Z8 op het apparaat bevestigd. Dit scherm heeft geen touch mogelijkheid, maar knoppen. Wat ons betreft werkt dat prima.

Twee koppen tegelijk

Met de Jura Z6 Aluminium zwart zet je heel eenvoudig twee koppen koffie tegelijk. Door twee keer op de knop koffie of espresso te drukken maakt de machine in één zetting twee koffies. Daardoor is de Jura Z6 zijn concurrentie over het algemeen flink te snel af.

Cappuccino met verse melk

Een goede cappuccino, latte macchiato, café latte of macchiato maak je alleen met verse melk. De melk wordt vanuit een koeler naast de machine aangezogen en opgeschuimd door het stoomelement. De kwaliteit van Jura melkschuim is ongeëvenaard fijn.

25 maanden garantie…

…en dat zegt natuurlijk iets. Kwalitatief is de Jura Z6 aluminium zwart zo goed dat Jura er 25 maanden garantie op geeft.

Extra informatie

Gewicht 11,5 kg
Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Land van herkomst

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Druk pomp

15 bar

Merk

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Koffiespecialiteit

, , , , , , , ,

Melkopschuimer

Plaatsing
Type koffiemachine

Verwarming water