Animo OptiMe

De Animo OptiMe is een compacte machine die je helemaal naar jouw wensen kunt samenstellen. Geef de machine de kleur die je wilt. Kies voor verse melk of topping. Met het soepel werkende touchscreen stel je alle koffies eenvoudig in.

  • Catalogusprijs: vanaf € 3.825,- (excl. BTW)
  • Flexibele lease: vanaf €149,- (excl. BTW) per maand
  • 3 jaar lease: vanaf €99,- (excl. BTW) per maand
  • 5 jaar lease: vanaf €69,- (excl. BTW) per maand
  • Leaseprijs incl. onderhoud, excl. installatie

Animo OptiMe offerte

Beschrijving

De Animo OptiMe is een koffiemachine die is gemaakt om alle wensen van jouw bedrijf te vervullen als het om koffie gaat. Dat begint aan de buitenkant met de keuze voor jouw persoonlijke kleur. Jullie logo op de zijkant? Geen probleem! Net zo belangrijk is dat je ook alle keuze hebt in soorten koffie. Of het nu een espresso, gewone koffie of een latte macchiato is, de Animo OptiMe maakt ze met een druk op de knop. Je kunt zelfs kiezen of je een cappuccino wilt maken met verse melk op topping (poedermelk).

Zelfbediening

Animo heeft bij het ontwikkelen van de machine rekening gehouden met de omgeving waarin de machine komt te staan.Dit kan bijvoorbeeld een kantoor zijn, maar ook een openbare ruimte waar gasten koffie kunnen nemen. Het touchscreen is helder en biedt acht keuzes. Alle soorten koffie komen uit één uitloop zodat ook daar geen verwarring over kan ontstaan. Bonenreservoirs kunnen met een sleutel op slot worden gedaan en ook het scherm met instellingen kan op slot worden gezet.

Kies je eigen kleur met de Animo OptiMe

Animo OptiMe leasen of kopen?

Je kunt bij Pure Africa een zakelijke koffiemachine leasen of kopen. We bieden je graag optimale flexibiliteit. Zo kun je de Animo OptiMe leasen op basis van flexibele lease, drie jaar of vijf jaar. Het onderhoud is bij de leaseprijs inbegrepen. Wil je de machine kopen? Dan kun je zelf kiezen of je daarbij een onderhoudscontract afsluit. In alle gevallen raden we je aan om onze koffie erbij af te nemen ;).

Eigen design

Maak van de OptiMe jouw machine. Je kunt verschillende kleuren kiezen en als je dat wilt kun je zelfs een print op de machine zetten. Zo kun je klanten bijvoorbeeld laten zien waarom je Pure Africa Coffee drinkt. Of je laat een afbeelding zien van een bos om het koffiemomentje nog rustgevender te maken.

Betaalsysteem

Wil je betalingen voor de koffie ontvangen? Met een betaalterminal kun je klanten laten betalen met een pas, telefoon of munten.

Capaciteit

De capaciteit van de Animo OptiMe is 125 koppen per dag. Als dit af en toe meer is dan is het geen enkel probleem.

Aansluiting op het waternet

Deze koffiemachine wordt aangesloten op het waternet. Zorg dus dat je een kraan in de buurt hebt om de machine aan te sluiten.

Extra informatie

Aantal groepen

Aantal koffierecepten

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal koppen per dag

,

Aantal molens

Afmetingen

Cappuccino met

,

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Koffiespecialiteit

, , , ,

Melkopschuimer

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Plaatsing

,

Soort display

Type koffiemachine

Melk

Met melkvariaties