ECM Elektronika Profi II

excl. BTW excl. BTW

  • Catalogusprijs: vanaf € 1.995,- (excl. BTW)
  • 3 jaar lease: vanaf €99,- (excl. BTW) per maand
  • 5 jaar lease: vanaf €79,- (excl. BTW) per maand
  • Incl. Fiorenzato E64 grinder & 2 servicebeurten per jaar
  • Excl. installatie

ECM Elektronika Profi

Beschrijving

Met de ECM Elektronica maak je met een druk op de knop fantastische espresso’s. Wat je zelf moet doen is zorgen dat je de maalgraad van de koffie afstelt en de juiste doorlooptijd bereikt. Een goede doorlooptijd is ongeveer 25 seconden.

Kantoor & horeca

Met de ECM Elektronika is het een kwestie van één keer goed afstellen. Dan is de kwaliteit van je koffie en espresso constant. In combinatie met de mogelijkheid om de machine aan te sluiten op het waternet is dit een ideale machine voor zakelijk gebruik. Voor horeca waar het aantal koppen per dag niet meer dan 30 per uur bedraagt is de ECM een goede keuze.

Rotatiepomp

De espressomachine is uitgerust met een rotatiepomp. Het voordeel van zo’n pomp ten opzichte van de veelgebruikte vibratiepomp is dat het water onder gelijke druk door de pomp wordt afgegeven.

Koperen leidingwerk

Onmisbaar voor een espresso van goede kwaliteit is het koperen leidingwerk in de machine. Koper is hittebestendig en heeft geen invloed op de smaak van de koffie.

Boiler met warmtewisselaar

Je kunt met de ECM Elektronika tegelijkertijd melk opschuimen en koffie zetten. Geen wachttijden dus om de machine weer te laten terugkoelen.

Robuuste filterhouders

Een mooi detail aan de ECM zijn de zware, robuuste filterhouders. Deze liggen fijn in de hand en geven je het vertrouwen dat je een sterk product in handen hebt.

Investeer in microkredieten

Doe iets goeds met je zakelijke koffievoorziening en begin met investeren in microkredieten. Van iedere kilo koffie die jij drinkt investeer je €1,- in microkredieten. De leningen worden verstrekt aan koffieboeren in Rwanda. Zij hebben grote moeite om een lening te krijgen van de bank waarmee ze land of nieuwe gewassen kunnen kopen. Als ze een lening krijgen betalen ze al snel 25 tot 40% rente. Met een Pure Africa lening betalen de boeren 6% rente om de kosten voor het beheer van de lening te dekken.

Lees hier meer over waarom we investeren in microkredieten.

Extra informatie

Merk

Garantieperiode in maanden

Afmetingen

Melk

Met melkvariaties