ETNA Dorado Espresso Compact ES121

Vraag een offerte aan en ontvang van ons een aanbod op maat

  • Catalogusprijs: vanaf € 2.419,- (excl. BTW)
  • Flexibele lease: €90,- (excl. BTW) per maand
  • 3 jaar lease: €80,- (excl. BTW) per maand
  • 5 jaar lease: €70,- (excl. BTW) per maand
  • Leaseprijs incl. onderhoud

Offerte ETNA Dorado

SKU: EDES121 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ben je op zoek naar een koffiemachine die fantastische espresso en koffie van verse bonen combineert met chocolademelk? Als je op kantoor met 5-25 collega’s zit is de ETNA Dorado Espresso 121 de juiste keuze. De koffiemachine heeft een luxe uitstraling en hoogwaardige afwerking.

Zwitsers maalwerk

Het is algemeen bekend dat Zwitsers alleen topkwaliteit onderdelen leveren voor koffiemachines. Met Zwitserse maalschijven ben je met de ETNA Dorado verzekerd van perfect gemalen koffie. Dit is een delicaat proces. Als de molen niet fijn genoeg maalt mist je koffie smaak. Als de maalschijven te heet worden verbrand de koffie en krijg je een bittere smaak. Dit is voor de ETNA Dorado geen enkel probleem met zijn Zwitserse koffiemolen.

80 koppen koffie per uur

De maximum capaciteit van de koffiemachine is 80 koppen koffie per uur. Incidenteel kan dit prima, maar dit moet je niet de hele dag door doen. De dagelijkse capaciteit van de ETNA Dorado ligt tussen 100 en 250 koppen koffie.

Vaste wateraansluiting

Standaard sluiten we de machine voor je aan het op het waternet. Je hoeft dus nooit een waterreservoir bij te vullen met de ETNA Dorado Espresso. Zeker op kantoren waar het verbruik hoog is wordt een vaste wateraansluiting vaak gewaardeerd.

Volautomatisch reinigen

De ETNA Dorado is een espressomachine. Dit betekent dat je de koffiebonen vers maalt en in contact brengt met water. Dit zorgt ervoor dat de machine goed gereinigd moet worden. Vaak een vervelend klusje. Niet met de ETNA Dorado. Het reinigingsproces is volautomatisch. Met een tablet en een druk op de knop reinigt de koffiemachine zichzelf.

Energiezuinige spaarstand op de ETNA Dorado

Als de machine voor een langere tijd niet gebruikt wordt start de spaarstand zichzelf op. Het verbruik is dan nihil. Wil je weer koffie zetten? Dan hoeft de machine alleen even op te warmen.

Cappuccino met topping

Hoewel we bij Pure Africa voorstander zijn van cappuccino’s met verse melk snappen we heel goed dat bedrijven topping soms gemakkelijker vinden om mee te werken. Het is eenvoudiger bij te vullen en vergt (iets) minder schoonmaak werk. In de ETNA Dorado past 650 gram topping voor cappuccino en latte macchiato.

Chocolademelk

De machine beschikt over een reservoir van 775 gram voor cacaopoeder. Je zet met een druk op de knop chocolademelk.

Extra informatie

Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

,

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud waterreservoir

Land van herkomst

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Chocolademelk

Ja

Onderhoudscontract wenselijk?

Ja

Inhoud koffieresidubak

Aantal kopjes per zetbeurt

Koffiespecialiteit

, , , , ,

Melkopschuimer

Merk

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water

Melk

Met melkvariaties