ETNA MilkBase

  • 120 koppen per uur
  • voor kantoor en horeca
  • Catalogusprijs: vanaf € 7.600,- (excl. BTW)
  • 3 jaar lease: €239,- (excl. BTW) per maand
  • 5 jaar lease: €159,- (excl. BTW) per maand
  • Leaseprijs inclusief onderhoud

Drink kwaliteitskoffie terwijl je investeert in microkredieten en winst voor koffieboeren.

Beschrijving

Offerte aanvragen

Je ontvangt binnen enkele uren een reactie van ons.

De langverwachte ETNA MilkBase met een systeem om cappuccino te maken met verse melk is er. En het mooie is dat je niet alleen cappuccino met verse melk kunt maken. Als de verse melk op is kun je gewoon doorgaan met topping voor melkschuim. De grote melkkoeler naast de machine is speciaal ontwikkeld voor de ETNA MilkBase met verse melk en dat zorgt voor een mooi geheel.

Zetsysteem van ETNA

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van een koffiemachine is het zetsysteem. Zonder goed zetsysteem geen goede druk om water door koffie te persen. Dit is in alle uitvoeringen van ETNA machines een echt onderscheidende factor. Het RVS zetsysteem is duurzaam en zo sterk dat je koffie altijd onder de perfecte druk wordt gezet.

Een gewoon zetsysteem gaat ongeveer 20.000 zettingen mee. Het zetsysteem van ETNA kan wel 100.000 zettingen aan.

Cappuccino maken met verse melk

Aan het maken van koffie op kantoor worden steeds hogere eisen gesteld. Het melkschuim van de cappuccino is belangrijk. De zakelijke Jura koffiemachines staan eenzaam aan de top als het om mooi dik melkschuim gaat. Tot nu, want de ETNA MilkBase verse melk gaat de concurrentie aan met de Zwitsers.

Voor ons vullen de merken elkaar goed aan. De ETNA is een machine die gemaakt is voor intensief gebruik, maximaal 120 koppen koffie per uur. De grootste machine van Jura, de GIGA X8c, is gemaakt voor zo’n 40 koppen koffie per uur.

Verse melk & topping

Uniek aan de ETNA MilkBase verse melk is dat je kunt switchen naar topping indien dat nodig is. Nadat je aan het einde van de werkdag het melksysteem hebt gereinigd en uitgezet schakelt de machine automatisch over op topping. Zo kunnen je collega’s ’s avonds nog steed cappuccino drinken.

Dit systeem zorgt er ook voor dat bij intensief gebruik cappuccino beschikbaar blijft als de verse melk op is. Het is een enorme verbetering in gebruiksgemak.

Grote capaciteit, kwaliteit en betaalbaar

Als je op zoek bent naar een koffiemachine voor kantoor of een horeca omgeving met een grote capaciteit en verse melk dan krijg je al snel offertes van machines die €10.000,- kosten. Die kunnen hetzelfde als deze ETNA en de kwaliteit van de koffie is in beide gevallen uitstekend. Het verschil is dat de ETNA al snel 25% minder kost.

Touchscreen

Een van de mooiste features aan de ETNA MilkBase verse melk is het touchscreen. De afbeeldingen zijn scherp en dit draagt bij aan het gevoel van koffie van hoge kwaliteit. Dit is zoals het scherm van een moderne koffiemachine eruit moet zien.

Melkkoeler en koppenwarmer

Op de foto zie je de complete set van koffiemachine, melkkoeler en koppenwarmer. Het is mogelijk om de melkkoeler en de koppenwarmer los te bestellen. Als je gebruik wilt maken van verse melk dan hoort de melk erbij.

Extra informatie

Aantal groepen

Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

,

Aantal molens

Cappuccino met

,

Doorlooptijd reiniging

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Land van herkomst

Merk

Plaatsing

,

Soort display