Jura GIGA X8 chroom

Vul het formulier in om een offerte en proefplaatsing aan te vragen.

  • 200 koppen per dag
  • Catalogusprijs: € 5.965,- (excl. BTW)
  • Flexibele lease: €199,- (excl. BTW) per maand
  • 3 jaar lease: €129,- (excl. BTW) per maand
  • 5 jaar lease: €88,- (excl. BTW) per maand
  • Leaseprijs incl. onderhoud en melkkoeler, excl. installatie

Pure Africa | Jura Premium Partner

 

 

Offerte Jura GIGA X8 Chroom aanvragen

Beschrijving

Maak kennis met de Jura GIGA X8 chroom. Met een druk op de knop maak je een espresso of twee cappuccino’s tegelijkertijd. Dat alles in korte tijd omdat de Jura GIGA X8 chroom is uitgerust met een dubbele molen. Hij is er ook als Jura GIGA X8 aluminium black.

Geruisloos

Doordat de molens diep in het robuuste frame van de machine zijn weggewerkt is de machine erg stil. Je kunt de Jura GIGA X8 dus rustig in een open ruimte zetten. Wil je het graag testen? Vraag dan een proefplaatsing aan door het formulier aan het begin van de pagina in te vullen.

Twee koffies of cappuccino’s tegelijkertijd

Van alle soorten koffie kun je met een druk op de knop twee tegelijk maken. Of het nu een cappuccino is of een espresso. Via het intuïtieve menu maak je je keuze heel snel.

Lease de Jura GIGA X8 chroom

Wil je graag flexibiliteit en een maandelijkse betaling? Dat kan! Omdat we bij Pure Africa liever een lange relatie aangaan dan een lang contract zit je maar voor zes maanden aan ons vast. Leasen van de Jura GIGA X8 chroom met watertank kost €189,- excl. BTW per maand. Na zes maanden kun je ieder moment je contract opzeggen. Klanten van Pure Africa maken een bewuste keuze voor een duurzaam merk en daarom blijkt een heel strict contract in de praktijk niet nodig te zijn.

De beste espresso

Ben je op zoek naar de beste espresso uit een volautomatische koffiemachine? Dan zit je met deze machine goed. Alle nieuwe Jura’s zijn uitgerust met het P.E.P. systeem dat zorgt voor een intense extractie bij het maken van espresso’s. Wij werken met veel verschillende merken, de espresso van Jura is onovertroffen.

Schoonmaak

Bij de keuze voor een zakelijke koffiemachine is schoonmaak altijd een belangrijk onderwerp. Op dit gebied is Jura erg innovatief. Met de introductie van GIGA X8 heeft het merk weer een stap gemaakt. Het reinigen van het melksysteem is nog gemakkelijker geworden. Het dagelijkse reinigingsproces is volautomatisch. De onderdelen die in contact komen met melk kun je het beste wekelijks reinigen. Zoals je op de foto hieronder kunt zien heb je deze onderdelen zomaar los. Even weken in reinigingsmiddel en klaar.

  • dagelijks onderhoud kost ongeveer 3 minuten
  • wekelijks onderhoud kost ongeveer 5 minuten waarbij de machine een reinigingsprogramma van 20 minuten doorloopt

Extra informatie

Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Land van herkomst

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Afmetingen

Koffiespecialiteit

, , , , , , , , ,

Melkopschuimer

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water

Melk

Met melkvariaties