Jura GIGA X8c chroom

Vul het formulier in om een offerte en proefplaatsing aan te vragen.

  • 200 koppen per dag
  • Catalogusprijs: € 6.090,- (excl. BTW)
  • Flexibele lease: €199,- (excl. BTW) per maand
  • 3 jaar lease: €149,- (excl. BTW) per maand
  • 5 jaar lease: €124,- (excl. BTW) per maand
  • Leaseprijs incl. onderhoud en melkkoeler, excl. installatie

Pure Africa | Jura Premium Partner

 

Offerte Jura GIGA X8c Chroom aanvragen

Beschrijving

De keuze is aan jou! Wil je de Jura GIGA X8c chroom leasen of kopen? Bij Pure Africa ben je hierin helemaal vrij. Wat ook vrijheid geeft is dat onze leasecontracten standaard een looptijd van zes maanden hebben waarna je maandelijks op kunt zeggen. Want waarom een lang contract als je lekkere koffie drinkt en tevreden bent over onze service?

Voor grote kantoren en horeca

De Jura GIGA X8c is geschikt voor kantoren waar 30 tot 70 personen één koffiemachine gebruiken. Zijn jullie met 120 mensen? Dan doe je er waarschijnlijk goed aan om twee Jura’s neer te zetten. Zo creëer je twee extra uitlopen en verspreid je de drukte. De Jura GIGA X8c chroom is geschikt voor ongeveer 200 koppen koffie per dag.

Twee espresso of twee cappuccino tegelijk

Het maakt niet uit wat je zet. Van alle soorten koffie kun je er twee tegelijk maken. Door de dubbele melkuitloop kun je dus ook gewoon twee latte macchiato met lekker vers melkschuim maken met een druk op de knop.

De Jura GIGA X8c chroom leasen of kopen

Jij kiest of je de machine wilt kopen of leasen. Als je hem wilt leasen sluiten we een contract af voor zes maanden. Je weet dan precies waar je maandelijks aan toe bent omdat alle kosten inbegrepen zijn. Na zes maanden kun je het contract maandelijks opzeggen. In die tijd willen wij je overtuigen van de smaak van Pure Africa zodat je nooit meer iets anders wil. Lees er meer over.

Koffiebonen en de koffiemachine

Let er bij je keuze voor een nieuwe koffiemachine op dat je zowel een goede machine als goede bonen nodig hebt. Het een gaat niet zonder het ander. Of jij en je collega’s Pure Africa lekker vinden zal moeten blijken uit een smaaktest. Daarom bieden we je graag een gratis proefplaatsing van de koffiemachine aan.

Eenvoudig in onderhoud

Dagelijks kost het je drie minuten om het melksysteem schoon te maken. Dit gaat volautomatisch met het reinigingsprogramma van de machine. Eenmaal per week is het verstandig om de onderdelen die het melk opschuimen nog een keer extra schoon te maken. Dit kost je maximaal vijf minuten. Het schoonmaken van een systeem met verse melk is tegenwoordig vaak simpeler dan met poedermelk.

De koffiemachine is ook verkrijgbaar in het zwart als de Jura GIGA X8c alu black

Extra informatie

Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Land van herkomst

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Plaatsing

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Koffiespecialiteit

, , , , , , , , ,

Melkopschuimer

Type koffiemachine

Verwarming water

Melk

Met melkvariaties