Jura WE6 Professional Piano Black

  • 5 – 15 gebruikers
  • Catalogusprijs: € 1.199,- (alle prijzen excl. BTW)
  • Flexibele lease: €39,- per maand
  • 3 jaar lease: €34,- per maand
  • 5 jaar lease: €23,- per maand
  • Leaseprijs incl. onderhoud, excl. installatie
  • Je drinkt eerlijke koffie op kantoor

Pure Africa | Jura Premium Partner

Offerte aanvragen Jura WE6 Professional

Beschrijving

 

Ben je op zoek naar een goede koffiemachine voor op het werk en wil je alleen koffie kunnen zetten? Voor kantoren tot 15 mensen is de Jura WE6 Professional dan de perfecte oplossing. Hij is stijlvol, vrij smal en kan 60 koppen koffie, espresso of ristretto per dag aan.

Ideaal voor kantoor

De Jura WE6 Professional is een koffiemachine voor kantoor die alleen koffie en espresso zet. Hij is goed te gebruiken tot ongeveer 60 koppen koffie per dag. Het waterreservoir heeft een inhoud van 3 liter, goed ongeveer 25 koppen koffie. Twee keer per dag vullen is goed te doen. De opvangbak voor het koffieresidu heeft ruimte voor 25 koffiekoekjes.

Jura WE6 leasen

Je kunt de Jura WE6 nu ook leasen bij Pure Africa. Geheel in Pure Africa stijl. We gaan ervan uit dat je bewust voor ons kiest en daarom een machine wilt leasen. Als je onze koffie lekker vindt hebben we geen lange contracten nodig. Daarom zit je maar zes maanden aan ons vast. Daarna kun je het contract maandelijks opzeggen. De Jura WE6 leasen kan al voor €39,- per maand excl. BTW en inclusief het onderhoud. Geen kleine lettertjes :).

Perfecte espressomachine

Voor de liefhebbers van espresso is de WE6 de perfecte koffiemachine. Veel mensen nemen op kantoor een dubbele espresso omdat ze van sterke koffie houden. Met P.E.P. (Pulse Extraction Process) van Jura maak je deze collega’s echt blij. Met de gepatenteerde techniek wordt je espresso zo gezet dat het water meer smaak onttrekt aan de koffie tijdens het zetten. Je espresso wordt voller van smaak en is nauwelijks te onderscheiden van espresso van barista kwaliteit.

Gemakkelijk in onderhoud

Voor een koffiemachine op kantoor is het belangrijk dat het onderhoud simpel te begrijpen en uit te voeren is. Als degene die het onderhoud voor zijn of haar rekening neemt even niet aanwezig is moet iemand anders het gemakkelijk over kunnen nemen. Bovendien wil je dagelijks zo weinig mogelijk tijd besteden aan schoonmaken. Afhan

Afhankelijk van het aantal koppen koffie dat jullie drinken op kantoor moet de machine gemiddeld eens per twee weken worden gereinigd. De Jura WE6 geeft zelf aan wanneer dit nodig is. Je gooit een reinigingstablet in de espressomachine, drukt op start en laat de machine het werk doen. Na 20 minuten is je machine weer helemaal schoon van binnen.

Garantie op de Jura WE6

De garantieperiode op de Jura WE6 is 25 maanden (tenzij de machine overbelast of verkeerd gebruikt wordt).

Extra informatie

Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Afmetingen

Inhoud waterreservoir

Inhoud koffieresidubak

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Koffiespecialiteit

, ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

Merk

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water

Melk

Alleen koffie