Jura WE8 Professional Chroom

 • 5 – 15 gebruikers
 • Catalogusprijs: € 1.560,- (excl. BTW)
 • Flexibele lease: €59,- (excl. BTW) per maand
 • 3 jaar lease: €48,- (excl. BTW) per maand
 • 5 jaar lease: €31,- (excl. BTW) per maand
 • Leaseprijs incl. onderhoud en melkkoeler, excl. installatie
 • Je drinkt eerlijke koffie op kantoor
 • Kies de kwaliteit van Jura Professional

Offerte Jura WE8 Chroom aanvragen

Beschrijving

Deze Jura WE8 is een koffiemachine die geschikt is voor bedrijven met 5 t/m 20 koffiedrinkers. Je zet eenvoudig en met 1 druk op de knop koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato. De cappuccino en latte macchiato zet je met verse melk zodat je de beste kwaliteit melkschuim en de lekkerste cappuccino of latte zet.

Groot in capaciteit

Deze zakelijke espressomachine lijkt op de Jura E8 lijn en is daar ook mee verbonden. Het belangrijkste verschil is dat de WE8 wat groter is en een grotere capaciteit heeft. Zo heeft het waterreservoir een inhoud van drie liter en de opvangbak voor het koffieresidu kan 25 kopjes aan. In het bonenreservoir kun je een halve kilo versgebrande koffiebonen kwijt.

Jura Professional

Pure Africa is al jaren dealer van de zakelijke Jura Professional producten. Omdat we bij jou op kantoor koffie van goede kwaliteit leveren moet ook de machine voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo profiteer je van het beste kopje koffie. Wij verbazen ons nog steeds regelmatig over de kwaliteit van koffie die met een al wat oudere Jura Professional machine is gemaakt. Jura is een zakelijk bedrijf dat afspraken op gebied van onderhoud en levering goed nakomt. Dat is een prettig partnerschap.

Met een druk op de knop maak je een cappuccino met zacht vol melkschuim

Jura WE8 lease

Het is nu ook mogelijk om de Jura WE8 te leasen. Wij gaan liever een lange relatie met onze klanten aan dan een lang contract. Daarom zit je maar zes maanden aan ons vast en daarna is je contract per maand opzegbaar. Dit kunnen we doen omdat bij bijna al onze klanten de machine na zes maanden naar volle tevredenheid in gebruik is. De leaseprijs is inclusief het onderhoud en zelfs inclusief de melkkoeler. Deze prijs is er op gebaseerd dat je onze koffie afneemt. Want tsja, dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait bij Pure Africa: onze koffies

Uitmuntend in kwaliteit

Jura staat bekend om de uitmuntende kwaliteit van het melkschuim voor cappuccino en latte macchiato. In combinatie met de nieuwe Aroma G3 molen zet je heerlijke koffiespecialiteiten met melk.

Ook de espressoliefhebber zit goed met de Jura WE8. Het nieuwe P.E.P. (Pulse Extraction Process) zet een espresso van barista kwaliteit. Door het water onregelmatig in contact te brengen met de koffie wordt er meer smaak uit de koffie gehaald en zo wordt jouw espresso pittiger.

Jura Professional zakelijke producten

Jura WE8 voor jouw bedrijf?

De Jura WE8 is het meest geschikt als je:

 • tussen de 20 – 60 koppen koffie per dag drinkt
 • je graag espresso, koffie, cappuccino en latte macchiato wilt drinken
 • het onderhoud aan de machine eenvoudig moet zijn
 • kwaliteit voorop stelt in je beslissing over een nieuwe koffiemachine

Investeer in microkredieten

Doe iets goeds met je zakelijke koffievoorziening en begin met investeren in microkredieten. Van iedere kilo koffie die jij drinkt investeer je €1,- in microkredieten. De leningen worden verstrekt aan koffieboeren in Rwanda. Zij hebben grote moeite om een lening te krijgen van de bank waarmee ze land of nieuwe gewassen kunnen kopen. Als ze een lening krijgen betalen ze al snel 25 tot 40% rente. Met een Pure Africa lening betalen de boeren 6% rente om de kosten voor het beheer van de lening te dekken.

Lees hier meer over waarom we investeren in microkredieten.

Onderhoud van de machine

Een espressomachine voor koffiebonen brengt altijd onderhoud met zich mee. Je werkt met een vers product en er wordt water (en in het geval van de Jura WE8 melk) gebruikt. Jura is een meester in het vereenvoudigen van het onderhoud. Het dagelijks onderhoud bestaat uit het reinigen van het melksysteen, maar alleen op dagen dat je het ook daadwerklijk gebruikt. Het reinigen doet de machine bijna helemaal zelfstandig. Jij hoeft alleen op de knoppen te drukken.

Afhankelijk van je verbruik geeft de machine gemiddeld eens in de twee weken aan dat hij moet worden gereinigd. Je werpt dan een tablet in de machine en drukt op start. Na twintig minuten kun je weer genieten van heerlijk koffie. Tijdens het reinigen kun je gewoon bij de machine weg lopen.

Wel of niet een onderhoudscontract voor de Jura WE8?

Dat hangt af van je verbruik. Zet je dagelijks 20 – 40 koppen koffie dan adviseren we je om geen onderhoudscontract af te sluiten. Zit je hierboven dan biedt het gemak om dit wel te doen. We geven je hierin graag een advies op maat. Neem telefonisch contact op: 030-2273498

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Afmetingen 44 × 30 × 42 mm
Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

,

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Koffiespecialiteit

, , , , ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

Merk

Plaatsing

Soort display

Type koffiemachine

Verwarming water

Melk

Met melkvariaties