Jura X10 Platina Professional

  • 10 – 30 gebruikers of 100 koppen per dag
  • Catalogusprijs: € 2.810,- (excl. BTW)
  • Flexibele lease: €119,- (excl. BTW) per maand
  • 3 jaar lease: €74,- (excl. BTW) per maand
  • 5 jaar lease: €55,- (excl. BTW) per maand
  • Leaseprijs incl. onderhoud en melkkoeler, excl. installatie
  • Je drinkt eerlijke koffie op kantoor

Pure Africa | Jura Premium Partner

Offerte Jura X10 Platin aanvragen

Beschrijving

Jura X10: zakelijke koffiemachine

De Jura X10 is ontworpen voor de zakelijke markt en is een ideale koffiemachine voor kantoor. Hij is geschikt voor tien tot dertig gebruikers. De afgelopen jaren volgen de innovaties in de zakelijke lijn van Jura elkaar snel op. Op de consumentenmarkt is Jura het onbetwiste premium merk. Dezelfde techniek zet het merk in om op kantoor te zorgen voor de beste koffie.

Drink eerlijke koffie

Wij leveren de Jura X10 Platina vaak in combinatie met de koffie. Niet omdat dit verplicht is, maar omdat klanten onze filosofie waarderen. Wij investeren van iedere kilo koffie die je drinkt €1,- in microkredieten die we verstrekken aan koffieboeren. Het is onze missie om voor iedere kilo koffie de boer een goede winstmarge te betalen. Lees er hier meer over.

Twee cappuccino tegelijk

Met een druk op de knop maak je twee cappuccino met heerlijk vers melkschuim. De unieke micro foam techniek van de  Jura X10 zorgt in een handomdraai voor mooi dik melkschuim. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een latte macchiato.

Gratis onderhoud bij lease

Als je kiest voor lease van de Jura X10 dan is het onderhoud inbegrepen bij de maandelijkse leaseprijs. Je neemt de koffiebonen bij ons af en kiest zelf hoe lang je aan ons vast zit.

100 koppen per dag met de Jura X10

Deze machine is geschikt voor zo’n 100 koppen koffie per dag. Wij raden aan voor deze machine te kiezen vanaf 10 personen en tot 30 personen. Boven de 30 personen is het een goed idee te gaan kijken naar de Jura GIGA X3.

Eenvoudig te reinigen melksysteem

Het melksysteem van de Jura X10 Platina is erg simpel te reinigen. Het werkt volautomatisch en is binnen 2 minuten afgerond. Mocht het nodig zijn dan kun je heel gemakkelijk bij de melkuitloop omdat de kap voor de uitloop magnetisch wordt bevestigd.

Jura X10 wordt gemaakt in Zwitserland

Oog voor detail kenmerkt Jura. Het merk uit Zwitserland ontwikkeld machines constant door. De obsessie met kwaliteit en de duurzaamheid passen perfect bij Pure Africa.

Leasen of kopen

Je kiest zelf of je de Jura X10 wilt leasen of kopen. Je kunt kiezen voor een flexibel leasecontract of juist voor 5 jaar. Als je de machine koopt zit je nooit vast aan de afname van onze koffie. Hoewel we er natuurlijk vanuit gaan dat je ook voor ons kiest vanwege onze uitstekende koffie ;).

Extra informatie

Aantal groepen

Aantal koffierecepten

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal koppen per dag

,

Aantal molens

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

,

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

,

Koffiespecialiteit

, , , , , , , , ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Plaatsing

Soort display

Type koffiemachine

Verwarming water

Melk

Met melkvariaties