Jura X8 Platina Professional

excl. BTW excl. BTW

Kom de koffiemachine testen in onze showroom

  • 10 – 25 gebruikers of 80 koppen per dag
  • Catalogusprijs: € 2.395,- (excl. BTW)
  • Flexibele lease: €85,- (excl. BTW) per maand
  • 3 jaar lease: €55,- (excl. BTW) per maand
  • 5 jaar lease: €42,- (excl. BTW) per maand
  • Leaseprijs incl. onderhoud en melkkoeler, excl. installatie
  • Je drinkt eerlijke koffie op kantoor

Pure Africa | Jura Premium Partner

 

Offerte Jura X8 Platin aanvragen

Beschrijving

Een belangrijke zakelijke koffiemachine voor het Zwitserse merk Jura. De Jura X8 Platin Professional is gemaakt voor een gemiddeld verbruik van 80 koppen koffie per dag. Als je met 10 tot 25 koffiedrinkers bent op kantoor dan is de X8 de perfecte machine voor jou.

Wat maak je met de Jura X8 Platina?

Veel! Daar kunnen we kort over zijn. De Jura X8 maakt ook nog eens van iedere koffiespecialiteit twee tegelijk. Als klap op de vuurpijl kun je zelfs een kannetje koffie maken. De machine maakt dan vijf koppen koffie achter elkaar. Een leuke functionaliteit, maar als echte koffieliefhebbers vinden we het maar niets. Espresso koffie zet je meteen in het glas.

Koffiemachine met een grote watertank

In de watertank van de Jura X8 kun je 4 liter water kwijt, genoeg voor 35 koppen koffie

Betere koffie, lager verbruik

Met betere koffie minder gaan verbruiken klinkt tegenstrijdig. Toch horen we dit regelmatig van onze klanten. Van goede espressokoffie geniet je nu eenmaal langer. De nasmaak zorgt ervoor dat je minder snel behoefte krijg aan een nieuwe kop koffie.

Investeer in microkredieten

Doe iets goeds met je zakelijke koffievoorziening en begin met investeren in microkredieten. Van iedere kilo koffie die jij drinkt investeer je €1,- in microkredieten. De leningen worden verstrekt aan koffieboeren in Rwanda. Zij hebben grote moeite om een lening te krijgen van de bank waarmee ze land of nieuwe gewassen kunnen kopen. Als ze een lening krijgen betalen ze al snel 25 tot 40% rente. Met een Pure Africa lening betalen de boeren 6% rente om de kosten voor het beheer van de lening te dekken.

Lees hier meer over waarom we investeren in microkredieten.

Aroma G3 maalwerk

Uiteraard is de nieuwe X8 uitgerust met de nieuwste technieken. De Aroma G3 molen is zo afgesteld dat je fijner kunt malen waardoor er meer aroma’s vrijkomen. Je verliest minder koffie doordat de maalkamer kleiner is gemaakt. Het derde voordeel is dat de molen dezelfde hoeveelheid bonen maalt in een kortere tijd.

Maak een kannetje koffie met de Jura X8

Maak een kannetje koffie met de Jura X8

Jura X8 leasen

Ben je op zoek naar flexibiliteit en lekkere koffie? Kies dan voor het leasen van de Jura X8 Platin. We doen dit natuurlijk wel the Pure Africa way. Zo zit je niet vast aan een lang contract. Na zes maanden wordt je overeenkomst maandelijks opzegbaar. Als wij er in die tussentijd voor zorgen dat jij en je collega’s verslaafd zijn geraakt aan Pure Africa koffie dan hebben we die lange contracten helemaal niet nodig. Die uitdaging gaan we graag aan ;).

Voor het afsluiten van een leasecontract maken we altijd een afspraak. We komen bij je langs om de locatie te bekijken en kennis te maken. Op basis van de verwachte belasting van de machine baseren we de prijs.

Twee cappuccino tegelijk

Een echte vernieuwing in dit segment is dat je twee cappuccino’s tegelijkertijd kunt maken. Met verse melk natuurlijk. De Jura fijnschuimtechniek zorgt voor een dikke laag melkschuim waar je lepeltje mooi op blijft liggen.

Proefplaatsing Jura X8 Platin Professional

Denk je dat de Jura X8 Platin jouw nieuwe koffiemachine op kantoor moet worden maar wil je eerst testen? Geen probleem. We verzorgen graag kosteloos een proefplaatsing bij jou op kantoor. Je kunt dan in twee weken bepalen of dit de goede machine is. Ongeveer 90% van onze proefplaatsingen met Jura monden uit in de aankoop van de machine. Vraag hier een offerte en proefplaatsing aan.

Onderhoud

Met onderhoud ben je bij ons niet aan regels gebonden. De eerste 12 maanden heb je garantie. Daarna kun je ervoor kiezen om een all-in onderhoudscontract af te sluiten. Bij een storing komt onze monteur dan binnen 24 uur bij je langs om de storing te verhelpen. Wil je liever geen vaste kosten voor het onderhoud? Dat kan ook. Dan kunnen we de machine om de paar jaar een onderhoudsbeurt geven. De lage storingsgevoeligheid van een Jura zorgt ervoor dat dit vaak de beste optie is.

Wij adviseren je graag over de beste optie voor jouw bedrijf.

Watertank en bonenreservoir

De inhoud van de watertank van de X8 is maar liefst vijf liter. Dat mag ook wel omdat de watertank uiterlijk niet het mooiste element aan de machine is. In het bonenreservoir kun je een halve kilo koffiebonen kwijt. Nieuw in deze serie is dat je het bonenreservoir op slot kunt doen. Het blijkt dat mensen soms koffiebonen van het werk meer naar huis nemen. Dat voorkom je zo.

De Jura X8 maakt volautomatisch een latte macchiato

Maak twee latte macchiato’s met een druk op de knop

Extra informatie

Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

,

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Land van herkomst

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Afmetingen

Koffiespecialiteit

, , , , , , , , ,

Melkopschuimer

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water

Melk

Met melkvariaties