Jura A1 Piano Black

699,00

Beschrijving

Jura A1 Piano Black espressomachine

De Jura A1 is de kleinste koffiemachine in het assortiment van Jura. Hij doet precies wat andere Jura’s ook doen: geweldige koffie zetten. Ook de Jura A1 Piano Black beschikt over de nieuwe Aroma G3 molen en het P.E.P. systeem voor een extra aromatische espresso.

Bonenreservoir & waterbak A1

Het waterreservoir van de Jura A1 Piano Black is aan de achterzijde van de machine gemaakt. Het geeft een mooie uitstraling doordat de zijkanten volledig met een paneel zijn afgewerkt. Met een inhoud van 1,1 liter is het waterreservoir goed voor ongeveer 9 kopjes koffie. Ditzelfde geldt voor het bonenreservoir met een inhoud van 125 gram.

Intelligent Pre Brew Aroma System

Een belangrijk onderdeel van het succes van Jura is dit pre brew systeem. Voor het zetten van de koffie injecteert de machine alvast een klein beetje water. Dit welt voor en zorgt zo voor een extra rijke koffiesmaak.

Hogedrukpomp

De Jura A1 is uitgerust met de Jura hogedrukpomp met een druk van 15 bar.

Ristretto, espresso en koffie

Er zijn drie keuzes bij de Jura A1 Piano Black. Je kunt met een druk op de knop ristretto, espresso en koffie maken. Een ristretto is een kleine espresso. Je kunt altijd één kopje tegelijkertijd zetten.

Onderhoud en ontkalking

Het onderhouden en ontkalken van de machine is eenvoudig. De Jura A1 geeft het altijd aan wanneer hij toe is aan een reinigingsbeurt. Met een druk op de knop start je het reinigingsprogramma. Je gooit een tablet in de machine en in 20 minuten heb je een brandschoon zetsysteem. Ontkalken kun je doen met een filter of door de machine te ontkalken met een reinigingsmiddel. Voor deze beide methodes geldt dat het ook weer een kwestie van een druk op de knop is om het programma uit te voeren. We laten je dit graag zien in onze showroom.

Koffie-uitloop in hoogte verstelbaar

Omdat je een ristretto vaak in een kleiner kopje maakt dan een gewone koffie is de uitloop in hoogte verstelbaar. De meest smaakvolle koffie krijg je als de tijd tussen uitloop en koffie zo kort mogelijk is. Bij een korte tussentijd krijg je minder belletjes in de aromalaag van je koffie. Zo behoud je de smaak langer.

Energiezuinige Jura A1 Piano Black

Het energielabel van de Jura A1 is volgens Jura ‘zuiniger dan A’. Na een kwartier niet gebruikt te zijn gaat de Jura A1 in de spaarstand. Dan verbruikt de machine 4Wh. Dat is bijna niets. De verfijning van de Jura A1 merk je wanneer je weer een kop koffie wilt zetten. Dit gaat relatief snel. Tijdens het malen van de bonen warmt de machine zichzelf op. Zo is de wachttijd voor je verse kop koffie tot een minimum beperkt terwijl de machine weinig stroom neemt.

Extra informatie

Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Afmetingen

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Merk

Soort display

Aantal kopjes per zetbeurt

Aantal molens

Cappuccino met

Extra functies

,

Koffiespecialiteit

, ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water