Jura A1 Piano White

699,00

Beschrijving

Compact & to the point

Eigenlijk is de Jura A1 Piano White een heel Nederlandse koffiemachine. Hij doet precies wat de meeste Nederlanders van een koffiemachine verwachten: koffie maken. De meeste Nederlanders drinken vooral gewone koffie. Met de Jura A1 maak je met een druk op de knop ook espresso en ristretto, dat is een kleine espresso.

Keramische Aroma G3 molen

Het belangrijkste onderdeel van het succes van Jura is de koffiemolen. Dit is een conische molen met keramische maalschijven. De molen maalt haarfijn zonder de koffie te verbranden. Door de speciale vorm van de molen is Jura erin geslaagd de maaltijd aanzienlijk te verkorten. In vergelijking met de veelgebruikte metalen maalschijven is het resultaat met een keramische molen veel smaakvoller.

Energiezuinig

Het verschil tussen een energiezuinige koffiemachine en een machine die dat niet is kan enkele tientjes per jaar zijn op je energierekening. De gemiddelde levensduur van een Jura is 8-10 jaar. Dit kan je enkele honderden Euro’s voordeel opleveren. De energiezuinige spaarstand van de Jura A1 Piano White is nauwelijks merkbaar. Als je een kopje koffie wilt zetten vanuit de spaarstand begint de machine al met het malen van de koffiebonen terwijl hij ondertussen opwarmt.

P.E.P. systeem nu ook op de Jura A1

Bij de introductie van de Jura A1 Piano White werd bekend gemaakt dat het revolutionaire P.E.P. systeem ook in deze espressomachine zit. Dit systeem zorgt ervoor dat een Jura de meest smaakvolle espresso’s maakt van alle volautomaten.

Thermoblok verwarming

Het is essentieel dat water waarmee je koffie zet niet kookt. Met kokend water verbrand je de koffie. Een boiler is dus niet nodig. De Jura A1 Piano White is daarom uitgerust met een thermoblok. Dit thermoblok warmt de koffiemachine razendsnel op.

Inhoud waterbak en bonenreservoir Jura A1 Piano White

Het is een compacte machine. De waterbak is 1.1 liter groot en je kunt 125 gram koffiebonen kwijt in het bonenreservoir. Voor de koffiedrinken die enkele kopjes koffie op een dag drinkt perfect. Het water en de bonen blijven vers. Drink je echter veel meer koppen koffie op een dag dan is het goed om ook naar de Jura E6 te kijken.

Reinigingsmiddelen Jura A1

Het onderhoud van de machine is eenvoudig. Hij geeft het aan wanneer je hem moet reinigen. Dit doe je simpelweg door een tablet in de machine te werpen en op de knop te drukken. Hij reinigt zichzelf in 20 minuten. Ontkalken doe je met een waterfilter of ontkalkingsmiddel.

Voor wie is de Jura A1 Piano White?

Als je waarde hecht aan een goede kop koffie en een machine die jaren meegaat zit je goed met de Jura A1. De machine is ook handig in een kleine keuken door zijn compacte formaat. De bediening werkt intuïtief. Wil je een koffiemachine die topkwaliteit espresso maakt en betaalbaar is? Kies dan voor de Jura A1 Piano White.

 

Extra informatie

Gewicht9.2 kg
Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Afmetingen

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Merk

Soort display

Aantal kopjes per zetbeurt

Aantal molens

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Extra functies

,

Koffiespecialiteit

, ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Plaatsing

Type koffiemachine