Jura A7 Piano White

4.00 uit 5 gebaseerd op 1 klantreview
(1 klantreview )

999,00

Pure Africa is Jura Premium Partner

Beschrijving

Jura A7 Piano White

Kom de Jura A7 Piano White bekijken in onze winkel. Het design van de A7 is modern en compact. De koffiemachine zet toch alle gewenste koffiespecialiteiten voor thuis. Naast espresso en koffie zijn dit cappuccino en latte macchiato. De geperfectioneerde techniek van Jura om melk op te schuimen zorgt voor een heerlijke koffiebeleving met slechts een druk op de knop.

Pulse Extraction Process

Deze nieuwe koffiemachine is uitgerust met het door Jura uitgevonden Pulse Extraction Process. Dit proces zorgt ervoor dat de espresso rijker van smaak is dan ooit. Nooit eerder kon een espressomachine het kleine kopje koffie maken met zo’n intense smaak. Het P.E.P. systeem steekt de halfautomaat koffiemachine naar de kroon. En dan te bedenken dat je alleen maar op een knop hoeft te drukken om dit te bereiken.

Compacte koffiemachine

De hoogte van de koffiemachine is ruim 32 centimeter. Op een aanrecht waar de koffiemachine onder de keukenkastjes komt te staan is de hoogte van de machine soms een probleem. Met de Jura A7 is dit praktisch onmogelijk.

Het waterreservoir is weggewerkt in de achterzijde van de koffiemachine. De inhoud is 1,1 liter. Op een volle tank zet je ongeveer negen koppen koffie. De residubak is ook geschikt voor negen koppen koffie. In onze ervaring is dit voor thuisgebruik een prima capaciteit.

Ongeëvenaard genieten van koffie

De kwaliteit van Jura op gebied van koffiemachines voor thuis is ongeëvenaard. Het beste bewijs hiervan is dat Jura in het najaar van 2015 op plek 1, 2 en 3 stond in het jaarlijkse onderzoek van de consumentenbond naar de beste koffiemachines. En hierin bepaalt niet alleen het uiterlijk de winnaar, maar vooral de praktijktest. De Jura’s Z6, E60 en E6 (de A7 had het levenslicht nog niet gezien) wonnen glorieus. Je beste garantie voor een lekker kopje koffie thuis is een Jura espressomachine.

Extra informatie

Gewicht9.9 kg
Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Merk

Aantal koffierecepten

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Extra functies

, ,

Koffiespecialiteit

, , ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water

Customer reviews

Beoordeeld met 4.00 van vijf sterren
1 Review
5 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

1 review voor Jura A7 Piano White

  1. 4 uit 5

    Review Jura A7Prima machine, lekkere koffie en cappucino. Service in de winkel was prima, goed advies en men nam de tijd om uitgebreid vragen te beantwoorden.

    Is deze review waardevol? 0 van 0 bezoekers vond deze review waardevol

Voeg een review toe

Use one of the allowed file type: jpg,png.