Jura E6 Dark Inox

949,00

Kom de koffiemachine testen in onze showroom

SKU: 15260 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Voor koffie en espresso

De Jura E6 Dark Inox is de perfecte koffiemachine voor espresso en koffie. Het P.E.P. systeem zorgt ervoor dat je espresso een extra shot smaak krijgt. Beide soorten koffie profiteren van de unieke Jura technieken zoals een vacuümtrekkend zetsysteem, de Aroma G3 molen en de ruime instellingsmogelijkheden.

Energiespaarmodus

Huishoudelijke apparaten kunnen veel energie verbruiken als ze constant aan staan. Hiervan heb je met een Jura geen last. De machine beschikt over een energie spaar modus. Deze zorgt ervoor dat de machine na 15 minuten stopt met het verwarmen van het apparaat. Hij gaat dan in de spaarstand terwijl de machine aan blijft staan. Het verbruik is dan 6Wh. Door simpelweg een kopje koffie te maken haal je de machine weer uit de spaarstand.

Jura E6 Dark Inox

Sinds de introductie van de Dark Inox kleur op de Jura E8 is hij niet meer weg te denken uit het assortiment. Dark Inox is de meest populaire kleur. We zijn benieuwd of dit ook voor de Jura E6 gaat gelden.

P.E.P. voor de Jura E6

Het pulse extraction process van Jura is een techniek die ervoor zorgt dat je espresso meer smaak krijgt. Het resultaat komt dicht in de buurt van de halfautomaat koffiemachine. Het verschil in smaakintensiteit tussen oudere Jura’s zonder P.E.P. en de nieuwe is groot.

Aroma G3 molen

Een van de belangrijkste onderdelen van je koffiemachine is de molen. De nieuwe Aroma G3 molen van Jura maalt fijner dan ooit. Tegelijkertijd maalt hij ook korter en maakt de molen minder geluid dan oudere types.

Ontkalken of filter?

Voor het kalkvrij houden van de machine kun je kiezen tussen het ontkalken van de machine of het filteren van het water voor het de machine in gaat. Het gebruik van een filter is gemakkelijk. De machine geeft aan wanneer je de filter moet verwisselen. Je haalt de filter eruit, plaatst een nieuwe en je bent klaar. Ontkalken is wat ons betreft wel beter voor je koffie. Je houdt dan meer kalk in het water tijdens het zetten van de koffie. Naarmate er meer kalk in je water zit is de extractie beter en krijg je meer smaak aan je koffie. Klik hier voor de Claris Smart filters en hier voor het ontkalkingsmiddel.

Jura Premium Partner

We nodigen je graag uit om langs te komen in onze showroom. Pure Africa is Jura Premium Partner. Dit is onder andere een erkenning van een hoog kennisniveau van de machines. Niet zo gek, omdat we er dagelijks mee werken bij onze zakelijke klanten.

Meer weten over het verschil tussen de Jura E6 en de Jura E8? Lees dit artikel dat we erover schreven.

Extra informatie

Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Afmetingen

Cappuccino met

One Touch Cappuccino

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Merk

Soort display

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Doorlooptijd reiniging

Extra functies

, , ,

Koffiespecialiteit

, ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

One touch latte macchiato

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water