Jura E60 Piano Black

899,00

Kom de koffiemachine testen in onze showroom

We hebben een naam hoog te houden ;)

Beschrijving

Met deze espressomachine maak je koffie, espresso en cappuccino. Je kunt ook los melk opschuimen. Ben je op zoek naar een stijlvol, clean design voor je nieuwe koffiemachine en heb je niet meer wensen dan drie soorten koffie? Dan is de Jura E60 Piano Black de juiste keuze.

Kleurenscherm

Het kleurenscherm maakt de koffiemachine eenvoudig in de bediening. Jura koffiemachines staan bekend om hun intuïtieve bediening en eenvoudige reiniging. Dat is bij de Jura E60 Piano Black niet anders. Ook bij deze koffiemachine hoef je nooit onderdelen of slangetjes los te maken om de machine te reinigen. Een simpel reinigingstablet en programma zorgen ervoor dat de machine schoon blijft. Alleen als je het melksysteem gebruikt moet je een keertje extra spoelen.

Kom testen in onze winkel

In onze winkel kun je komen testen hoe dit werkt met de Jura E60. We hebben zijn broertje, de E6 in de winkel staan. Dit geeft je ook meteen de mogelijkheid om het revolutionaire Pulse Extraction Process te testen. Hiermee zet je met een druk op de knop een espresso zoals je die alleen kunt zetten met een pistonmachine. De speciale techniek zorgt ervoor dat het water meer smaak uit de koffie opneemt.

Jura E60 zorgt voor lekkere cappuccino in huis

De Jura E60 Piano Black is een heel complete koffiemachine. Je zet espresso, koffie en cappuccino mee. Met de door Jura bedacht techniek voor het opschuimen van melk maak je een cappuccino een heel fijne melkschuimlaag. Wil je ook een latte macchiato kunnen maken thuis? Kijk dan naar de Jura E8.

25 maanden garantie

Op iedere Jura machine van Pure Africa Coffee zit 25 maanden garantie. Wij zijn Jura Premium Partner. Je kunt dan ook bij ons terecht voor al je vragen met betrekking tot onderhoud, garantie en reparatie van koffiemachines.

Tip voor het afstellen van de molen van de Jura E60

Het instellen van de juiste maalgraad is belangrijk om lekkere koffie te maken. Voor onze Pure Africa koffie raden we aan om de maalgraad op de één na fijnste stand te zetten. De knop om de maalgraad te regelen zit onder het rechterklepje op bovenkant van de Jura E60. Pas de maalgraad altijd aan tijdens het malen van bonen.

Extra informatie

Gewicht9.8 kg
Afmetingen439 × 280 × 351 mm
Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Merk

Andere suggesties…