Jura E8 Dark Inox

1.249,00

Kom de koffiemachine testen in onze showroom

Pure Africa is Jura Premium Partner

Beschrijving

Met een druk op de knop koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato maken. De Jura E8 Dark Inox kan het allemaal. Je kunt zelfs ook cafe latte, espresso macchiato en flat white maken met een druk op de knop. De donkere zijpanelen geven de machine een rustige uitstraling. Een machine die doet wat hij moet doen: goede koffie maken. Sinds zijn introductie is deze kleur de meest populaire koffiemachine in de Jura E serie.

P.E.P. voor heerlijke espresso

Ook de Jura E8 Dark Inox is uitgerust met het P.E.P. systeem voor espresso. Dit innovatieve systeem maakt Jura een voorloper op het gebied van volautomatisch espresso’s maken. De smaak van je espresso is veel rijker met dit nieuwe systeem.

Standaard met Smart connect

De vernieuwde Jura E8 Dark Inox wordt standaard geleverd met de Smart Connect. Je kunt je Jura daardoor met je telefoon besturen. Je kunt eigen koffies instellen. Dit is vooral erg handig als je met veel mensen in huis bent die verschillende smaken hebben. Zo hoef je nooit meer een aanpassing te doen, maar heb je met iedere Jura je koffie zoals jij hem lekker vindt.

Vernieuwde uitloop melkschuim

De Jura E8 beschikt nu over dezelfde uitloop voor melkschuim als de S8. Deze nieuwe uitloop vormt een mooi geheel. Het belangrijkste is dat het melkschuim van de Jura E8 Dark Inox hierdoor warmer is geworden en tegelijkertijd zo stevig is als je van Jura gewend bent. Op kwaliteit van het melkschuim laat Jura de concurrentie nu nog verder achter zich. We hebben de Jura E8 Dark Inox in onze showroom in Deventer staan, we nodigen je van harte uit om een cappuccino of latte macchiato te komen drinken en het zelf te testen.

Aroma G3 molen

De machine is uitgerust met een Aroma G3 molen. Die zorgt ervoor dat de koffie in korte tijd wordt gemalen zonder te verbranden. De maalschijven zijn zo afgesteld dat de aroma’s van de koffie maximaal vrij komen. Het maalwerk is fijner en er is minder verlies van kostbare koffie.

Latte en cappuccino met 1 druk op de knop

De Jura E8 Dark Inox beschikt over een aparte uitloop voor cappuccino en latte macchiato. Uit deze uitloop komen zowel het melkschuim als de koffie. Met een druk op de knop wordt je cappuccino of latte bereid. Met de Micro fijnschuim techniek krijg je fantastisch zacht melkschuim waar je lepeltje op blijft liggen.

Jura E8 Dark Inox – een complete machine

Overweeg je een Jura E8 Dark Inox te kopen? Dan koop je een zeer complete machine waarmee je de belangrijkste koffie specialiteiten kunt maken. Allemaal met een druk op de knop. Kies je voor Jura, dan kies je voor kwaliteit. De andere kleuren in de E8 serie zijn de E8 Chroom en E8 Platina.

Vernieuwd waterreservoir Jura E8 Dark Inox

Met de update in 2018 is het waterreservoir aangepast, het design is nu geribbeld. Dit leek ons in eerste instantie een beetje overbodig, maar blijkt toch erg handig te zijn. Het voorkomt kalkstrepen op je waterreservoir. Het hoge niveau van een Jura koffiemachine zit hem ook in dit soort kleine innovaties.

Extra informatie

Gewicht9.4 kg
Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Extra functies

, , ,

Koffiespecialiteit

, , , , , , ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water