Jura ENA 8 Metropolitan Black

1.099,00

Kom de koffiemachine testen in onze showroom

Beschrijving

De Jura ENA 8 Metropolitan Black is de beste koffiemachine in de compacte klasse. In 2018 is deze machine uitgebracht en hij zit vol met innovaties. Zoals je van Jura mag verwachten eigenlijk. Deze uitvoering in het Metropolitan Black is bijna een garantie voor succes op basis van de verkopen van zijn voorganger in deze kleur.

Nieuw zetsysteem

De nieuwe VC zeteenheid van Jura zorgt voor een nieuwe verbetering in de toename van het aroma op je koffie. Hieraan kun je zien dat de druk nog beter wordt geregeld door de machine. Waar je bij Nespresso artificieel aroma gepresenteerd krijgt heb je bij een goede kop koffie met een Jura machine een echte aroma laag. Deze aroma laag zorgt voor het behoud van de smaak. Maar misschien nog belangrijker, je kunt aan het aroma zien dat de koffie op de juiste manier gezet is en daardoor veel smaak heeft.

Cappuccino, Latte en espresso macchiato met een druk op de knop

De Jura ENA 8 Metropolitan Black maakt alle soorten koffie met een druk op de knop. Het nieuw ontwikkelde systeem voor melkschuim zorgt voor nog dikker schuim met een hogere temperatuur. Een enorme prestatie, gezien de snelheid waarmee de machine het schuim stoomt.

Rond waterreservoir

Het gebeurt niet vaak dat je het bij een koffiemachine hebt over het waterreservoir. Als het al zo is, dan is het gesprek vaak praktisch van aard. Jura heeft de watertank weten te verheffen tot een design element dat iets toevoegt aan deze espressomachine.

Extra informatie

Aantal koffierecepten

Aantal kopjes per zetbeurt

Aantal koppen per dag

Aantal molens

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Extra functies

, , ,

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Koffiespecialiteit

, , , , , , ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Plaatsing

Soort display

Type koffiemachine

Verwarming water