Jura J6 Brilliant Silver

5.00 uit 5 gebaseerd op 2 klantreviews
(2 klantreviews )

1.999,00

Kom de koffiemachine testen in onze showroom

Pure Africa is Jura Premium Partner

Beschrijving

De nieuwe Jura J6 in de uitvoering Brilliant Silver is met recht een hoogtepunt in design van volautomatische espressomachines. De ronde vormen geven de J6 een vloeiende look. Het is een designstuk voor in de keuken. Toevallig zet dit designstuk ook nog eens fantastische koffie. Daarnaast heb je keuze uit andere soorten koffie als cappuccino, espresso, latte macchiato en los melkschuim.

Aparte uitloop melkschuim

Net als zijn voorganger in de J serie heeft ook de Jura J6 een aparte uitloop voor cappuccino en latte macchiato. Het voordeel van zo’n aparte uitloop is dat je nooit een laatste druppeltje melk in je zwarte koffie krijgt net nadat je een cappuccino hebt gemaakt. Doordat je er goed bij kunt is schoonmaken super simpel.

P.E.P. espresso ook op de Jura J6 Brilliant Silver

Het veelbesproken P.E.P. espresso systeem vind je nu ook in de J6. Door onder ongelijke druk een espresso te zetten komt de Jura espresso erg dichtbij de volle smaak van espresso die gezet wordt met een halfautomaat. Als je de juiste koffie gebruikt natuurlijk :).

Lange levensduur

Onze ervaring is dat een Jura gemiddeld tien jaar meegaat. De mensen die echt zuinig zijn op hun Jura gebruiken hem soms wel 15 jaar. Een Jura is een investering die zich op de lange termijn terugbetaald.

Kom de Jura J6 brilliant silver testen in onze showroom

Voordat je een koffiemachine koopt verdiep je je in de details. Alle details kun je checken in onze showroom. Daar staat de Jura J6 namelijk voor je klaar om te testen. We hebben de machine op voorraad. Je kunt hem dus ook meteen meenemen als de J6 precies aan je verwachtingen voldoet.

TFT display

De espressomachine is uitgerust met een TFT kleurenscherm. Hierdoor kun je heel helder zien welke keuzes je hebt. Het is ook erg handig tijdens het schoonmaken. De machine geeft visueel weer welke stap je neemt tijdens het proces van het reinigen van de machine.
De espressomachine is uitgerust met een TFT kleurenscherm. Hierdoor kun je heel helder zien welke keuzes je hebt. Het is ook erg handig tijdens het schoonmaken. De machine geeft visueel weer welke stap je neemt tijdens het proces van het reinigen van de machine.

Extra informatie

Gewicht10.9 kg
Aantal koppen per dag

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Land van herkomst

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Aantal koffierecepten

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Extra functies

, , ,

Koffiespecialiteit

, , , , , ,

Melkopschuimer

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water

Customer reviews

Beoordeeld met 5.00 van vijf sterren
2 Reviews
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

2 reviews voor Jura J6 Brilliant Silver

 1. 5 uit 5

  (geverifieerde gebruiker)

  Kwaliteit !Vorige week een Jura J6 gekocht. Een uitstekende machine die heerlijke koffie maakt en makkelijk in het gebruik is. Het advies en het service concept van Pure Africa is van hoog niveau. Ik kan iedereen die een echt goede machine wil kopen en daarbij ook goede en prettige service verwacht dit bedrijf aanraden.

  Is deze review waardevol? 0 van 0 bezoekers vond deze review waardevol

 2. 5 uit 5

  Alleen maar lof !Na aankomst in Deventer, de locatie was wat moeilijker te vinden, stonden er binnen no time twee heerlijke kopjes koffie klaar. Je mag natuurlijk ook niet anders verwachten. Na meerdere types "Jura" te hebben bekeken, vielen we eigenlijk direct al voor het model Jura 6. Ofschoon we daarvan nog geen koffie geproefd hadden. Tijdens en na de uitleg hadden we natuurlijk vragen te over, maar die werden door de verkoper kundig beantwoord. De Jura 6 werd het voor ons. Na aankomst thuis, hebben we, ofschoon we hadden afgesproken eerst de handleiding goed door te lezen, het apparaat klaar gemaakt voor gebruik, puur uit enthousiasme. En tot vandaag aan toe zijn we er tot in de puntjes blij mee. De Jura 6 geeft op het scherm precies aan wat er moet gebeuren, van "spoelen van de machine" tot het "aanvullen van het water". We kunnen niet één negatief punt opnoemen over deze koffiemachine, noch over de verkoop hiervan. We zijn tot twee keer toe gebeld met de vraag: "Kunnen we u nog helpen om eventuele vragen over de machine te beantwoorden?" Bij beide keren was het niet nodig. Reden om deze machine en de service eromheen, bij U aan te bevelen.

  Is deze review waardevol? 0 van 0 bezoekers vond deze review waardevol

Voeg een review toe

Use one of the allowed file type: jpg,png.