Jura J6 Piano White

5.00 uit 5 gebaseerd op 1 klantreview
(1 klantreview )

1.899,00

Kom de koffiemachine testen in onze showroom

Pure Africa is Jura Premium Partner

Beschrijving

Jura J6 Piano White

Ben je iemand die kwaliteit en design belangrijk vindt? Hou je bovendien ook van een onderscheidend design? Dan is de Jura J6 Piano White misschien wel helemaal jouw koffiemachine. Deze opvolger van de J85 is net zo stijlvol en heeft daar bovenop nog een aantal nieuwe slimme technieken.

Jura J6 Piano White met P.E.P.

Ook deze machine is uitgerust met het inmiddels bekende P.E.P.  systeem. Deze technische slimmigheid zorgt ervoor dat een espresso gemaakt met een Jura een ontzettend rijke smaak heeft. Mede dankzij dit systeem heeft Jura het afgelopen jaar de verkiezingen gewonnen voor beste volautomaat.

Smal display

Het smalle, langwerpige display is duidelijk anders dan op de andere Jura machines. Er passen nu zes keuzes op het beginscherm. Het is even wennen. Of je het mooi vindt is toch vooral een kwestie van persoonlijke smaak. Hoewel het wennen is horen we positieve reacties.

Ongeëvenaarde koffiebeleving met de Aroma G3 molen

De Aroma G3 molen van Jura is een vernieuwing die subtiel aanwezig is, maar heel belangrijk. Met deze nieuwe molen komen de aroma’s van de koffie beter vrij. Het resultaat is een koffie met een uitgesproken smaak. Moet je er natuurlijk wel de juiste bonen in gooien ;).

Rotary switch hoort op de Jura J6 Piano White

De Rotary Switch heeft Jura alweer een aantal jaren geleden geïntroduceerd. Dit bedieningsgemak is voor de Jura Premium modellen. Het biedt echt een extra ten opzichte van de machines die dit niet hebben. Je scrollt gemakkelijk door de menu’s heen. Ook open je eenvoudig de productcarroussel waarmee je snel toegang hebt tot alle specialiteiten.

Aparte uitloop cappuccino

Sommige J6 gebruikers kiezen voor de J6 omdat die een aparte uitloop voor cappuccino heeft (de Z6 en Z8 hebben een geïntegreerde uitloop). Naast dat de uitloop stilistisch mooi op de J6 uitkomt is het ook handig. Je scheidt de cappuccino, latte macchiato en andere melkspecialiteiten op deze manier van de koffie en espresso.

Extra informatie

Gewicht10.9 kg
Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Land van herkomst

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Extra functies

, , ,

Koffiespecialiteit

, , , , , ,

Melkopschuimer

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water

Customer reviews

Beoordeeld met 5.00 van vijf sterren
1 Review
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

1 review voor Jura J6 Piano White

  1. 5 uit 5

    Eyecatcher en eenvoudig in gebruikInmiddels deze machine een aantal maanden in gebruik. Een echte eyecatcher in onze keuken, eenvoudig in onderhoud en lekkere koffie! Wij bestelden deze machine op het moment dat deze net uit was waardoor er wat problemen waren met de levering. Ik ben erg tevreden over de wijze waarop pure africa dit heeft afgehandeld.

    Is deze review waardevol? 1 van 1 bezoekers vond deze review waardevol

Voeg een review toe

Use one of the allowed file type: jpg,png.