Jura S8 Chroom

1.699,00

Kom de koffiemachine testen in onze showroom

Klik hier voor de S8 Moonlight SilverPure Africa | Jura Premium Partner

Beschrijving

Een nieuwe standaard in de premium middenklasse noemt Jura de S8. En dat is terecht. Hoewel het even heeft geduurd voordat we een touchscreen kregen op een Jura onder €2.000,- kun je nu gerust zeggen dat Jura de meest complete koffiemachine in dit segment heeft. Waarom? Omdat de innovatieve techniek en de kwaliteit van de koffie van het hoogste niveau zijn. De afgelopen jaren stak Jura er op kwaliteit van koffie en melkschuim met kop en schouders boven uit. Sommige andere merken waren qua software iets verder. Dat verschil is met de Jura S8 Chroom verleden tijd.

Voor cappuccino liefhebbers

Hou je van heerlijk zacht en fijn schuim bij je cappuccino? Met de Jura fijnschuimtechniek maak je een heerlijke latte macchiato en cappuccino. Maar bijvoorbeeld ook een espresso macchiato. Een heerlijk, dun laagje melkschuim op een smaakvolle espresso.

En espresso junkies

De rijke smaak van iedere boon wordt tot tot leven gewekt door het P.E.P. systeem. De Jura S8 chroom is ook met deze revolutionaire techniek uitgerust. Nog nooit wist een volautomaat wat ons betreft zo dicht bij de beleving van een halfautomaat te komen. Jura heeft de volautomatische espresso naar nieuwe hoogtes gebracht!

Touchscreen

Het meest opvallend aan deze espressomachine is natuurlijk zijn enorme touchscreen. Het scherm loopt onmerkbaar over in de voorkant van de machine. Met één druk op de knop zet je meteen één van de acht snelkeuze koffies. Natuurlijk deel je het scherm in naar je eigen voorkeur.

Aparte uitloop cappuccino en latte

De uitloop voor de koffies met melk is de rechteruitloop. Uit deze uitloop komt ook koffie. Wees dus niet bang dat je je kop nog moet verplaatsen. Cappuccino, latte en melkkoffie maak je gewoon met een druk op de knop. Het voordeel van zo’n aparte uitloop is dat schoonmaken een stukje gemakkelijker is.

Vergelijkbaar met de Jura S8 Chroom

Als je een koffiemachine wilt die cappuccino en latte macchiato maakt dan is de Jura S8 Chroom daar heel geschikt voor. In een hogere prijsklasse hebben we ook de Jura J6 Silver of de J6 White. Wil je juist iets minder uitgeven? Kijk dan naar de Jura E8 Dark Inox of de Jura E8 Chroom.

Extra informatie

Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Extra functies

, , ,

Inhoud bonenreservoir

Koffiespecialiteit

, , , , , , ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water