Jura S80 Piano Black

1.549,00

Kom de Jura S8 chroom testen in onze showroom

Beschrijving

Bij Pure Africa draait alles om de smaak van onze Afrikaanse koffies. En ook om microkredieten aan Afrikaanse boeren trouwens. Om de optimale smaak uit onze koffies te halen zijn wij al jarenlang fan van Jura. Met de juiste afstellingen kun je uit een koffiemachine van Jura heerlijke koffie halen. De Jura S80 Piano Black is een van de topmachines van Jura.

Deze machine kan bijna alles

Een macchiato, café latte, cappuccino of gewoon een kop koffie. De Jura S80 Piano Black kan het allemaal. En van alle producten zonder melk zet je met een druk op de knop twee kopjes tegelijkertijd.

Jura S80: espressomachine

Als je ons vraagt waar Jura echt mee voorop loopt dan is ons antwoord espresso! Op gebied van de espresso is er geen volautomaat koffiemachine die gelijk is aan Jura. Het Pulse Extraction Process zorgt ervoor dat je een extra volle smaak aan je espresso krijgt. Koffies die heel geschikt zijn als espresso zijn onze Bergkoning en Allemansvriend.

Groot touchscreen

De echte innovatie in de Jura S80 zit in het display. Voor het eerst heeft Jura een betaalbare koffiemachine uitgerust met een touchscreen. Het is prachtig geïntegreerd en door zijn breedte erg overzichtelijk. Door de breedte ben je ook altijd snel bij het product of menu dat je zoekt.

Vernieuwde uitloop voor melkschuim

De uitloop voor het melkschuim is ten opzichte van de Jura E8 vernieuwd. Hij is verstevigd en standaard kun je dikte van het melkschuim instellen met de draaiknop op de kop van de uitloop. Het stoompijpje is mooi weggewerkt in de verchroomde kop.

Extra informatie

Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Land van herkomst

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

,

Extra functies

, , ,

Koffiespecialiteit

, , , , , ,

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water