Jura Z6 Aluminium zwart

2.399,00

Kom de koffiemachine testen in onze showroom

Pure Africa is Jura Premium Partner. De Jura Z6 Aluminium Zwart kopen bij Pure Africa in Deventer

Beschrijving

De Jura Z6 Aluminium zwart is een volautomatische espressomachine in het premium segment voor koffiemachines die je thuis gebruikt. Met een druk op de knop maak je espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato, macchiato en ristretto. Je hoeft zelf niets meer te doen omdat je al deze koffies met een druk op de knop maakt. De Jura Z6 Aluminium zwart is afgewerkt met een zwarte aluminium look. De gebruikte materialen zijn stevig en massiever dan bij andere koffiemachines.

Jura Z6 aluminium zwart: winnaar consumentenbondtest

In zowel 2015 als 2016 heeft de Jura Z6  de hoofdprijs in het premium segment voor koffiemachines binnen gesleept. De espressomachine heeft in beide jaren de prijs gewonnen voor ‘beste volautomatische espressomachine’. Wil je dus simpelweg de beste koffiemachine in huis hebben, zoek dan niet verder. In onze showroom staat de Jura Z6 klaar om te proberen. Je kunt bij ons terecht met al je vragen over de koffiemachine. En natuurlijk staat de machine aan.

Uitgelicht: espresso met P.E.P.

De veelbesproken P.E.P. (Pulse Extraction Process) functie van Jura is daadwerkelijk onderscheidend. Met onze klanten vergelijken we regelmatig de espresso’s die gemaakt zijn zonder P.E.P. en espresso’s die gemaakt zijn met dit systeem. Het blijkt keer op keer dat de espresso uit een koffiemachine met P.E.P. technologie smaakvoller is dan andere espresso’s. Dit vast een belangrijke reden van de winst van de Z6 in de consumentenbondtest.

Twee koppen tegelijk

Met de Jura Z6 Aluminium zwart zet je heel eenvoudig twee koppen koffie tegelijk. Door twee keer op de knop koffie of espresso te drukken maakt de machine in één zetting twee koffies. Daardoor is de Jura Z6 zijn concurrentie over het algemeen flink te snel af.

Cappuccino met verse melk

Een goede cappuccino, latte macchiato, café latte of macchiato maak je alleen met verse melk. De melk wordt vanuit een koeler naast de machine aangezogen en opgeschuimd door het stoomelement. De kwaliteit van Jura melkschuim is ongeëvenaard fijn.

25 maanden garantie…

…en dat zegt natuurlijk iets. Kwalitatief is de Jura Z6 aluminium zwart zo goed dat Jura er 25 maanden garantie op geeft.

Extra informatie

Gewicht11.5 kg
Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Land van herkomst

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Druk pomp

15 bar

Merk

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Extra functies

, , ,

Koffiespecialiteit

, , , , , , , ,

Melkopschuimer

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water

Customer reviews

5 sterren 0
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

Reviews

Er zijn nog geen reviews

Schrijf als eerste een review “Jura Z6 Aluminium zwart”

Use one of the allowed file type: jpg,png.