Jura Z6 Aluminium

5.00 uit 5 gebaseerd op 1 klantreview
(1 klantreview )

2.399,00

De Jura Z6 Aluminium kopen. Pure Africa is Jura Premium Partner

Beschrijving

Een juweel op je aanrecht: de Jura Z6 Aluminium. Een Jura koffiemachine is meer dan perfecte koffie. Het is een design object dat je in je keuken plaatst. De Jura Z6 Aluminium is het perfecte design object in de moderne hedendaagse keuken. Je zet espresso, cappuccino, latte macchiato en koffie van topkwaliteit uit een mooi slank vormgegeven koffiemachine.

P.E.P. (Pulse Extraction Process)

De jura Z6 Aluminium is uitgerust met het populaire P.E.P. (Pulse Extraction Process) systeem. P.E.P. zorgt ervoor dat je espresso kan wedijveren met de espresso van een echte barista. Alleen hoef jij alleen maar op een knop te drukken om je espresso volautomatisch te maken. Het water wordt in golven in contact gebracht met de koffie. Door de druk niet constant te verdelen is het water langer in aanraking met de koffie. Zo krijg je een perfecte espresso. P.E.P. zal ervoor zorgen dat Nederlanders espresso steeds beter gaan waarderen.

Zelfreinigend melksysteem

Het melksysteem van de Jura Z6 Aluminium reinigt zichzelf, je hoeft er zelf maar een paar handelingen voor te doen. Je plaatst een bakje onder de uitloop van de koffiemachine, slangetje erin, wat reinigingsmiddel en je drukt op start. Zo simpel reinig je het melksysteem. Geen gezeur meer met slangetjes die je door een schacht moet trekken of de machine open moet halen. Jura maakt cappuccino maken simpel en optimaal om van te genieten.

Intelligent waterfilter

De espressomachine is uitgerust met een intelligent waterfilter. Dit Jura Claris Smart met RFID chip weet precies wanneer je een nieuw filter in de machine moet plaatsen en herkent dan ook het nieuwe filter.

Zelfreinigend zetsysteem

Bij koffiemachines komt er vaak eerst een klein beetje water uit de uitloop voordat je koffie uit de uitloop stroomt. Dit komt doordat er wat water in de leidingen van de machine achterblijft. Dit is nu verleden tijd. De Jura Z6 Aluminium zuigt het overtollige water af zodat er meteen koffie uit de uitloop komt.

 

Extra informatie

Gewicht11.5 kg
Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Land van herkomst

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Merk

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Extra functies

, , ,

Koffiespecialiteit

, , , , , , ,

Melkopschuimer

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water

Customer reviews

Beoordeeld met 5.00 van vijf sterren
1 Review
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

1 review voor Jura Z6 Aluminium

 1. 5 uit 5

  jura Z6Sinds 2 weken deze koffiemachine in gebruik en tot heden erg tevreden.
  Lekkere koffie en heel veel andere soorten mogelijk zoals cappuccino, latte,espresso die ook nog eens op sterkte en per persoon ingesteld kan worden.
  al met al tot nu toe zeer tevreden.
  Ook de verkoper (Ando) verdient een dikke pluim voor alle moeite die hij voor ons gedaan heeft.

  Is deze review waardevol? 0 van 0 bezoekers vond deze review waardevol

Voeg een review toe

Use one of the allowed file type: jpg,png.