Jura Z8 Aluminium

2.999,00

Kom de koffiemachine testen in onze showroom

Pure Africa | Jura Premium Partner

Beschrijving

Jura Z8 Aluminium review

Het nieuwe paradepaardje van Jura kun je de Jura Z8 Aluminium gerust noemen. Het is zonder meer de meest complete volautomaat espressomachine van dit moment. Het meest opvallend is het grote touchscreen waarmee je de machine bedient. Het begint inmiddels te wennen dat ook deze koffiemachine is uitgerust met het P.E.P. systeem voor de barista kwaliteit espresso.

De Jura Z8 is ook verkrijgbaar in de kleur Chroom.

Melk en koffie tegelijkertijd

Een noviteit aan de Jura Z8 is dat de machine tegelijkertijd koffie en melk kan maken. Dit verkort de zettijd van bijvoorbeeld een café latte aanzienlijk.

Jura Z8 beschikt over een 4.3″ touchscreen

De bediening van de nieuwste generatie Jura’s nog eenvoudiger geworden. Op het brede 4.3″ touchscreen kies je met een druk op de knop 8 koffiespecialiteiten. Het maakt de bediening weer een stap intuïtiever. Een mooie doorontwikkeling van Jura.

Tijdens het zetten je instellingen aanpassen

Deze optie zal de verstokte Jura koffiedrinker niet onbekend voorkomen. Dit hebben Jura machines namelijk altijd al gehad. Nieuw is dat het aanpassen van je kop koffie met het touchscreen weer een stuk gemakkelijker is geworden. Zin in een sterke bak? Dan maal je simpel wat extra bonen. Je kunt er ook voor kiezen om tijdens het zetten minder (of meer) water aan de koffie toe te voegen om zo je koffie sterker te maken.

Dubbel thermoblok

Een nieuwigheid in de consumentenlijn van Jura is het dubbele thermoblok van de Z8. Andere espressomachines zijn uitgerust met één thermoblok. Doordat deze machine er twee heeft kun je sneller een tweede kop koffie achter elkaar zetten en is het mogelijk om melk en koffie tegelijkertijd op te warmen.

25 maanden garantie bij geautoriseerde Jura dealer

De nieuwe Jura Z8 kopen? Doe het bij ons als geautoriseerd Jura dealer. Je bent er dan zeker van dat je 25 maanden garantie krijgt bij aankoop van de machines.

Lees hier ook het artikel dat we als eerste schreven over de Z8.

Extra informatie

Gewicht13.4 kg
Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Land van herkomst

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Koffiespecialiteit

, , , , , , , , ,

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Extra functies

, , ,

Melkopschuimer

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water