Jura Z8 Chroom

3.299,00

 

Pure Africa | Jura Premium Partner

Beschrijving

Er is een nieuwe blinkende ster uit Zwitserland. De Jura Z8 Chroom is letterlijk een blinkende machine. Hij is perfect voor jou als je houdt van een uitgesproken design. Het mooie is dat je dan ook meteen de allerbeste koffiemachine van dit moment in huis hebt. De Jura Z8 Chroom is het topmodel van Jura. Met de meest innovatieve technieken maak je met een Jura altijd het beste kopje koffie. Hij is er ook als Jura Z8 Aluminium.

 

Touchscreen

Het touchscreen van de Z8 werkt intuïtief en je hebt door de breedte van het scherm meteen toegang tot acht soorten koffie die je met een druk op de knop zet. Als de Jura Z8 Chroom uit de slaapstand moet komen hoef je ook niet te wachten. Tijdens het malen warmt de machine op en zet daarna je koffie.

 

Temperatuur melkschuim instelbaar

Eén van de unieke features op de Z8 is de aan te passen temperatuur van het melkschuim. Hou je van warm melkschuim dan zet je de temperatuur hoog. Hou je van kouder, maar lekker dik en zacht melkschuim dan zet je de temperatuur laag.

 

Dubbel thermoblok verwarming

Als enige Jura koffiemachine is de Z8 serie uitgerust met een dubbel thermoblok. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijker veel koffie zet. Maar het belangrijkste is dat je tegelijkertijd warme melk en koffie kunt laten uitlopen. Je café latte is daardoor nu een stuk sneller klaar.

 

P.E.P. voor de Jura Z8 Chroom

Uiteraard beschikt deze nieuwe machine over het bekende P.E.P. systeem. Door het pulserende extractie proces maak je met Jura koffiemachines een unieke espresso met een volautomaat koffie. Je proeft dat de espresso rijker smaakt.

 

Vacuüm zuigend zetsysteem

Vaak zie je bij koffiemachines dat ze een beetje water uitspugen voordat de koffie uitloopt. Jura heeft dit probleem opgelost met een vacuüm trekkend zetsysteem. Het water dat in het systeem zit wordt na het maken van de koffie weggevoerd en naar de lekbak gespoten. Zo heb je dus nooit meer een beetje water vooraf in je kopje koffie.

 

Aroma G3 molen

Het beste maalwerk voor de beste machine. De Aroma G3 molen is het nieuwste maalwerk voor koffiebonen van Jura. Hij maalt de koffie fijner, waardoor je er meer smaak uit haalt. De kamer is kleiner gemaakt waardoor je minder koffie verliest dan ooit. Tenslotte is de Aroma G3 molen ook nog eens stiller en efficiënter dan zijn voorgangers.

 

Zelfreinigend melksysteem

Als je cappuccino’s en latte macchiato’s maakt met een koffiemachine heb je altijd te maken met schoonmaakwerk. Voor veel mensen is dat geen geliefd klusje. Met de Jura Z8 Chroom heb je er nauwelijks nog omkijken naar. Je plaatst het meegeleverde reinigingsbakje onder de uitloop en start het volautomatische reinigingsprogramma. Na twee minuten is je melksysteem schoon. Je hoeft alleen maar op de knop te drukken.

Extra informatie

Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Land van herkomst

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Extra functies

, , ,

Koffiespecialiteit

, , , , , , , , ,

Melkopschuimer

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water

Customer reviews

5 sterren 0
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

Reviews

Er zijn nog geen reviews

Schrijf als eerste een review “Jura Z8 Chroom”

Use one of the allowed file type: jpg,png.