Melitta Cafina XT6

  • Catalogusprijs: € 8.890,- (excl. BTW)
  • Flexibele lease: €299,- (excl. BTW) per maand
  • 3 jaar lease: €199,- (excl. BTW) per maand
  • 5 jaar lease: €159,- (excl. BTW) per maand
  • Leasecontract is inclusief onderhoud

Offerte Melitta XT6 aanvragen

Beschrijving

Ben je altijd op zoek naar perfectie? De Melitta Cafina XT6 is een koffiemachine die veel te bieden heeft. Wat er uitspringt is de afwerking. Je selecteert je koffie via het touchscreen. Na het malen van de bonen met de keramische molen loopt je koffie uit de roestvrijstalen uitloop. Een machine met een hoog afwerkingsniveau dus. Zowel qua materialen als koffie.

Investeer in microkredieten

Doe iets goeds met je zakelijke koffievoorziening en begin met investeren in microkredieten. Van iedere kilo koffie die jij drinkt investeer je €1,- in microkredieten. De leningen worden verstrekt aan koffieboeren in Rwanda. Zij hebben grote moeite om een lening te krijgen van de bank waarmee ze land of nieuwe gewassen kunnen kopen. Als ze een lening krijgen betalen ze al snel 25 tot 40% rente. Met een Pure Africa lening betalen de boeren 6% rente om de kosten voor het beheer van de lening te dekken.

Lees hier meer over waarom we investeren in microkredieten.

Capaciteit Melitta Cafina XT6

Ben je op zoek naar een koffiemachine die de hele dag aan moet staan? De Melitta Cafina XT6 kan 150 koppen koffie per uur aan en zelfs 170 espresso’s. Door een aansluiting op het vaste waternet en een groot bonenreservoir gaat hij aan één stuk door met het maken van koffie van de beste kwaliteit. Mits je er Pure Africa bonen in gooit natuurlijk :).

Uitbreidingen

De Melitta Cafina XT6 is met allerlei opties uit te breiden. De getoonde prijs is de standaard uitvoering van de machine met één bonenreservoir en een uitloop voor koffie en heet water. Een module voor melkschuim of het maken van chocolademelk zijn optioneel. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Extra informatie

Aantal koppen per dag

,

Cappuccino met

,

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

,

Afmetingen

Aantal molens

Aantal koffierecepten

Inhoud koffieresidubak

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud waterreservoir

Koffiespecialiteit

, , , , , , , , ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

,

Plaatsing

,

Type koffiemachine

Verwarming water

,