Jura Melksysteemreiniger 1L

15,95 ex. BTW

Het is belangrijk om het melksysteem van je Jura koffiemachine goed te reinigen. Gebruik hiervoor een of tweemaal per week de speciaal ontwikkelde melksysteemreiniger. Dit zorgt ervoor dat je melkschuim mooi vol wordt.

Een alternatief voor de Jura melksysteemreiniger is Solute melksysteemreiniger.

SKU: 62536 Categorie: Tag:

Beschrijving

Het reinigen  van het melksysteem van je Jura koffiemachine is belangrijk. Zeker bij zakelijk gebruik is de belasting voor de machine vaak intensief. Dit is geen enkel probleem voor de machine. Om de kwaliteit van je cappuccino en latte macchiato op een hoog niveau te houden is het belangrijk om je melksysteem regelmatig te reinigen.

Jura melksysteemreiniger 1L

Met de melksysteemreiniger met een inhoud van 1 liter ben je aanzienlijk voordeliger uit dan met de kleine verpakkingen. Bovendien is deze verpakking minder belastend voor het milieu.

Reiniging uitloop melksysteem

De koffiemachine geeft het automatisch aan wanneer het melksysteem gereinigd moet worden. Het is ook goed om eraan te denken dat je af en toe de uitloop van de koffiemachine los maakt en in een bakje met reinigingsmiddel te weken legt. Zo blijft ook de uitloop mooi schoon en ben je verzekerd van de beste cappuccino’s.

Extra informatie

Inhoud fles

1 liter