Jura melksysteemreiniger 250ml

8,26 excl. BTW

Maak het melksysteem van je Jura koffiemachine schoon met deze Jura melksysteemreiniger van 250 ml. Gebruik het middel 1 of 2 keer per week om je melksysteem te reinigen. De overige dagen kun je het reinigingsproces met alleen water uitvoeren. Het is belangrijk voor de kwaliteit van je cappuccino om het melksysteem regelmatig te reinigen.

Op werkdagen voor 20.00 uur besteld = morgen in huis
Op voorraad in de showroom in Deventer

SKU: 63801 Categorie: Tag:

Beschrijving

Het is belangrijk het melksysteem van je Jura koffiemachine goed schoon te maken. De koffiemachine geeft het automatisch aan wanneer het melksysteem moet worden gereinigd. Bij alle nieuwe Jura koffiemachines wordt hiervoor standaard een bakje meegeleverd. Alles wat je hoeft te doen is op de knop drukken en het reinigingsprogramma doet de rest.

1 á 2 keer per week reinigen met Jura melksysteemreiniger 250 ml

Als je dagelijks cappuccino of latte macchiato maakt raden we je aan om je machine een tot twee keer per week te reinigen met de melksysteemreiniger. De overige dagen hoef je alleen water te gebruiken om het systeem schoon te spoelen.

Schoonmaken uitloop

Naast het doorlopen van het programma om het melksysteem te reinigen is het van belang om af en toe ook de uitloop voor het melkschuim te reinigen. Vul een bakje met water en melksysteemreiniger. Gooi de uitloop hierin en laat dit 30 minuten zo staan. Daarna klik je de uitloop gemakkelijk weer vast en is je Jura koffiemachine klaar om nieuwe cappuccino’s en latte macchiato’s te maken met het fijnste melkschuim dat er is.

Extra informatie

Inhoud fles

250 ml