Jura melksysteemreiniger tabletten 180 gram

21,90 excl. BTW

Gebruik Jura cleaning tabs om je melksysteem dagelijks te reinigen. Om het verbruiksgemak en de schoonmaak capaciteit te verbeteren heeft Jura deze tabletten ontwikkeld. Per reinigingsbeurt gebruik je één tablet. De machine doet de rest voor je.

Artikelnummer: 24211 Categorie:

Beschrijving

Het schoonhouden van je melksysteem is van groot belang. Alleen door goed te reinigen maak je het prachtige melkschuim waar Jura bekend om is.

Dagelijks reinigen melksysteem

Het is van belang om je melksysteem dagelijks te reinigen. Vanuit de melkkoeler gaat de melk door het stoommechanisme. Als het eenmaal de koeler verlaat zal de melk opwarmen en uiteindelijk het stoommechanisme verstoppen. Tegelijkertijd vormen zich bacteriën waardoor het beter is om de melk niet te drinken. Je wordt hier overigens zelden ziek van.

Door dagelijks je melksysteem te reinigen voorkom je dit probleem. Doe het alleen als je die dag ook cappuccino hebt gemaakt.

Kwaliteit melkschuim

Door dagelijks melksysteemreiniger te gebruiken zorg je voor een perfecte kwaliteit melkschuim. Jura is een van de weinige merken die het voor elkaar heeft gekregen om in korte tijd een mooi dik melkschuim voor je cappuccino te maken. Het is een systeem dat geweldig werkt als alles klopt.

Heb je geen mooi melkschuim maar loopt de melk gewoon door? Het gebeurt bijna nooit dat het melkschuimsysteem kapot gaat. Dit heeft in negen van de tien gevallen te maken met schoonmaken. Gun jezelf de beste cappuccino door goed schoon te maken.

Week je melksysteem in reinigingsmiddel

Haal af en toe je melksysteem uit elkaar en week het 20 minuten in melksysteemreiniger met wat warm water. Zo haal je melkresten weg die in de hoekjes van het melksysteem zitten. Door het uit elkaar halen van onderdelen kom reinig je ook op plekken die het automatische reinigingsprogramma mist.

Spoel de onderdelen na het reinigen af met warm water. Zo spoel je het reinigingsmiddel weer van de onderdelen af.

Fosfaatvrij

Dit reinigingsmiddel is fosfaatvrij geproduceerd. Na gebruik spoel je de resten van het schoonmaakmiddel door de gootsteen. Met dit reinigingsmiddel zorg je ervoor dat er geen extra fosfaat in het oppervlaktewater terecht komt. Fosfaat is schadelijk voor het oppervlaktewater en de gezondheid.

Volautomatische melksysteemreiniging op nieuwe machines

In de afgelopen jaren heeft Jura de reiniging van melksysteem vereenvoudigd. Bij de professionele koffiemachines is het toevoegen van wat reinigingsmiddel en een druk op de knop voldoende om je hele melksysteem te reinigen. Na twee minuten haal je de bak weg en maak je direct weer cappuccino’s.

Jura melksysteemreiniger voor kantoor

Deze verpakking is gemaakt voor kantoor omgevingen waar Jura professional koffiemachines staan. Ten opzichte van de vloeibare reinigingsmiddelen van vroeger neemt dit reinigingsmiddel minder ruimte in het keukenkastje in. Het probleem van morsen van reinigingsmiddel is ook direct verholpen.

Voor de zakelijke omgeving zijn deze tabletten een praktische oplossing die de beste reiniging garanderen.

Waarom Pure Africa voor Jura melkschuim gaat

Jura is één van de belangrijke kwaliteitsmerken waar we bij Pure Africa mee werken. Naast de kwaliteit van de koffie kunnen we de kwaliteit van het melkschuim garanderen. Er is geen ander merk dat in zo korte tijd zulk mooi en fijn melkschuim maakt als een koffiemachine van Jura.

Het reinigen van het melksysteem leidt op kantoren nog weleens tot gemor omdat het tijd kost en je allerlei onderdelen uit elkaar moet halen. Dat heeft Jura opgelost door het reinigen van je melksysteem te automatiseren. Het werkt echt heel erg simpel.