Pure Africa bio-degradable Coffee Cups 7oz 1.000 stuks

79,00 excl. BTW

Eén verpakking bevat 1000 Pure Africa koffiebekers. De koffiebekers zijn biologisch afbreekbaar. De CO2 die gepaard gaat met het vervoer wordt gecompenseerd.

Met het gebruik van deze koffiebekers laat je zien dat je Pure Africa koffie drinkt. De bekers zijn geschikt voor gewone koffie en cappuccino.

Vandaag voor 20.00 uur besteld = morgen in huis

SKU: PA000603 Categorieën: ,

Beschrijving

Biologisch afbreekbare koffiebekers

Deze koffiebekers zijn voor 100% biologisch afbreekbaar. De CO2 uitstoot voor het vervoer van de koffiebekers wordt gecompenseerd. Bij de productie van gewone kartonnen koffiebekers wordt aardolie gebruikt. Bij Pure Africa investeren we graag wat extra in koffiebekers die het milieu niet belasten.

Laat zien dat je Pure Africa koffie drinkt

Met deze bekers laat je zien dat je de koffie van Pure Africa drinkt. 100% Arabica in een 100% biologisch afbreekbare koffiebeker. Dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Twee aspecten van het ondernemen die we bij Pure Africa belangrijk vinden.

Koffie en cappuccino

Hoewel je in deze 100% biologisch afbreekbare bekers natuurlijk espresso kunt zetten zijn ze bedoeld voor koffie en cappuccino. Een voordeel van een kartonnen beker is dat je koffie langer warm blijft.