11/03/2016 - Jura koffiemachines

Winkel voor Jura koffiemachines in Deventer

Deventer heeft er een nieuwe winkel bij op gebied van koffiebeleving. Koffiemerk Pure Africa Coffee heeft in Maart aan de Snipperlingsdijk een winkel voor Jura koffiemachines in Deventer geopend. De winkel is een plek waar de echte koffieliefhebber terecht kan. Naast Jura koffiemachines vind je er ook espresso halfautomaten en natuurlijk de koffie van Pure Africa. Uniek is dat er maar liefst dertien machines in de winkel staan die je allemaal ter plekke kunt testen. Klik hier voor meer informatie over de winkel.

Voor een Jura koffiemachine kom je naar de winkel van Pure Africa in Deventer
Kom naar de specialist op gebied van koffie en topkwaliteit koffiemachines in Deventer en omgeving

Kies voor kwaliteit

Het Zwitserse merk Jura maakt al sinds de jaren ’90 uitsluitend koffiemachines voor verse bonen. De technologie en kwaliteit zijn zo verfijnd dat Jura op eenzame hoogte staat als het gaat om volautomatisch espressomachines. Omdat bij Pure Africa kwaliteit voorop staat hebben we ervoor gekozen om uitsluitend Jura in het assortiment op te nemen.

Ruimte voor een nieuwe koffiewinkel in Deventer

Wij, de oprichters van Pure Africa, Ando Tuininga en Justus Bijlsma, zien goede mogelijkheden in Deventer. Een winkel waar je terecht kunt voor het grootste deel van de collectie Jura koffiemachines is er niet in Deventer en omstreken. We zijn al jaren actief met Jura koffiemachines in de zakelijke markt en kennen de koffiemachines dus door en door. Het doel is om mensen die van koffie houden in Deventer een echte koffie ervaring te bieden. Je kijkt in alle rust naar de koffiemachine, we nemen de tijd om je vragen te beantwoorden en adviseren over de machine die het beste bij jouw wensen past.

Je kunt voor Jura koffiemachines in Deventer terecht in onze winkel aan de Snipperlingsdijk 50. Om het pand heen is voldoende gratis parkeergelegenheid. We delen onze winkel met Groen, een veelzijdige, moderne woninginrichter. Bekijk voor meer informatie onze winkelpagina.

 

 

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan en ontvang regelmatig Pure Africa nieuws.