Skip to main content
Koffie op kantoor

Nieuw! WMF koffiemachines

By 29 januari 2015juli 9th, 2015No Comments

Bij Pure Africa hebben we een nieuw merk aan het assortiment koffiemachines toegevoegd: WMF. Vooral de WMF koffiemachine uit de 1400 serie is een populaire automaat bij bedrijven. Heb je een kantine waar de koffiemachine in het zicht staat? Dan is deze 1400 een heel aantrekkelijke optie.

Het schenken van koffie aan klanten wordt meer en meer een beleving. Cappuccino’s zijn al lang gewoon en ook de latte macchiato is geen uitzondering meer. Voor een speciaal kopje koffie kun je steeds vaker op kantoor bij een klant of leverancier terecht. Bekijk ook onze WMF pagina.

Heb je net een nieuwe kantoorruimte die mooi is ingericht, een mooi uitzicht en een prominente locatie in de stad? Dan wil je ook een kop koffie aan bezoekers schenken die goed is van kwaliteit. Steeds meer worden keuken en kantoor open ruimtes. De koffiemachine komt dus in het zicht te staan.

De WMF 1400 is dan een heel goede keuze. Met zijn luxe uitstraling zet je hem het liefste op een plek neer waar iedereen de machine kan zien. De kwaliteit van de koffie is erg goed, zodat verwachtingen die de machine opwekt ook worden waar gemaakt. De gemiddelde tijd om een kop koffie te zetten bedraagt 30 seconden. Deze tijd heb je nodig om het water de maximale smaak uit de koffie te laten halen. Doet een machine dit sneller, dan krijg je een slappe kop koffie waarvan de cremalaag snel verdwijnt.

Koffiemachine op kantoor: de WMF 1400

WMF koffiemachine: praktische zaken

De WMF koffiemachine kan heel snel twee koppen koffie tegelijk zetten omdat er een dubbele koffiemolen in zit. Cappuccino en latte macchiato zet je met een druk op de knop en je kunt kiezen uit verse melk of topping om melk op te schuimen. Het is ook mogelijk om chocolademelk te maken. De WMF 1400 is gemaakt voor intensief gebruik. Een ideale koffiemachine op kantoor dus!