Skip to main content

Het Spaanse merk Ascaso maakt halfautomatische koffiemachines voor de horeca. De allerbeste manier om een kopje koffie of espresso te maken is met de ouderwetse halfautomatische koffiemachine. Door de fijne maling, de druk en de watertemperatuur kun je alle smaak uit een boon halen. En dit wordt nog mooier als je daarvoor de nieuwste technieken tot je beschikking hebt.

Espressomachines nemen veel energie. Dit is niet goed voor het milieu en je energierekening. Ascaso helpt je om duurzame bedrijfsdoelen te behalen doordat de machines tot 50% minder energie vragen dan de traditionele koffiemachines. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de koffie. Bekijk hier alle Ascaso koffiemachines.

Ascaso koffiemachine op kantoor

De laatste tijd zien we de vraag naar halfautomaat koffiemachines voor kantoor toenemen. Ook daar is soms een bonen volautomaat niet meer voldoende. De keuze valt steeds vaker op een halfautomaat voor de koffie op kantoor. Het hangt er natuurlijk vanaf wat je wensen zijn, maar met een halfautomaat krijg je absoluut het beste resultaat? Benieuwd hoe onze koffie smaakt? Bij Café Keet in Utrecht wordt gewerkt met een Ascaso Barista T-Plus en natuurlijk onze koffie. 

Design

Natuurlijk zijn de prestaties het belangrijkste. Maar er is meer. De koffiemachine is een van de meest in het oog springende apparaten in iedere horecazaak. Uitstraling (en een schone machine) zijn belangrijk. Dat is een goede reden om voor een Ascaso koffiemachine te kiezen. Het is prachtig hoe Ascaso hout heeft verwerkt in koffiemachines die zowel qua uitstraling als techniek heel modern zijn. Zoals hierboven te zien aan de Ascaso Barista T-Plus tweegroeps koffiemachine.

Ascaso Barcelona

In het logo van Ascaso zit de naam van de stad Barcelona verwerkt. Het bedrijf is trots op de plek waar het zijn koffiemachines ontwerpt, test en produceert. In het lab worden de machines onderworpen aan grondige tests om de kwaliteit, zoals thermische stabiliteit, te garanderen.

T-Tech innovatie

Ascaso heeft zijn ingenieurs aan het werk gezet om een heel nieuw binnenwerk voor koffiemachines te ontwerpen. Dit heeft geresulteerd in T-Tech. Met deze techniek is het mogelijk om iedere groep van je koffiemachine op een eigen temperatuur in te stellen. Je kunt een groep ook uitzetten als je dat wilt. Zo bespaar je energie.

De makers zijn zo overtuigd van hun product dat ze de claim durven te maken dat een Ascaso koffiemachine 50% zuiniger is dan een traditioneel apparaat met een E61 zetgroep.

Ieder knopje uitgelegd

Ascaso koffiemachine leasen of kopen

Wil je de maandelijkse lasten van een leasemachine of juist de vrijheid van eigenaar zijn? Het is allebei mogelijk. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij met een goede koffiemachine een heerlijk kopje Pure Africa koffie kunt maken.