Algemene voorwaarden

PURE AFRICA/BTI Trading VOF

 • KvK: 56275064
 • BTW: NL852052297B01
 • Bank: NL81 RABO 0133 802531
 • BIC: RABONL2U

Bezoekadres

Snipperlingsdijk 50 7417 BK Deventer De navolgende voorwaarden zijn van toepassing op elke verkoop en levering en/of verrichtingen van diensten ten behoeve van klanten van Pure Africa en BTI Trading VOF.
 1. Definities
 2. Aanbiedingen
 3. Levering en herroeping
 4. Betalingen
 5. Eigendomsoverdracht
 6. Garantie
 7. Overmacht
 8. Aansprakelijkheid
 9. Annulering
 10. Plaatsing
 11. Onderhoud
 12. Gebruik
 13. Geschillen

1. Definities

Pure Africa: de handelsnaam vallend onder de VOF BTI Trading Klant: jouw bedrijf of jij als consument

2. Aanbiedingen

Op de website staan al onze prijzen zoals ze zijn.

Als je het product hebt afgerekend is het van jou tenzij er overduidelijk een fout is gemaakt. Onze offertes zijn vrijblijvend en 30 dagen geldig.

3. Levering en herroeping

We geven geen garanties voor de levertijd, maar doen ons uiterste best te allen tijde zo snel mogelijk te leveren. Bestellingen mogen altijd binnen 14 dagen aan ons worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden. De verpakking moet wel onbeschadigd zijn.

4. Betalingen

Webshopbestellingen en zakelijke koffiemachines leveren we onder vooruitbetalingen. Voor zakelijke klanten hebben we een betalingstermijn van veertien dagen. Indien je het niet eens bent met een automatische incasso verzoeken we je contact met ons op te nemen. We boeken de incasso dan aan je terug zodra we samen een oplossing hebben.

5. Eigendomsoverdracht

Goederen die op rekening zijn geleverd blijven van ons zolang je de rekening nog niet hebt betaald. Die goederen (bijvoorbeeld een koffiemachine) mogen niet in onderpand worden gegeven totdat de volledige betaling is gedaan. Bestel je in de webwinkel? Dan zijn de producten gewoon meteen na betaling van jou.

6. Garantie

Op alle producten leveren wij de fabrieksgarantie. Dit is standaard 12 maanden, voor Jura consumentenkoffiemachines is dit zelf 25 maanden. Als je product buiten de garantie valt zullen we altijd kijken hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

7. Overmacht

Bij overmacht in het niet leveren van de goederen aanvaarden we geen aansprakelijkheid, hoewel we er natuurlijk alles aan zullen doen om je bestelling gewoon direct af te leveren.

8. Aansprakelijkheid

We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die onze goederen hebben veroorzaakt. Dit geldt voor materiële en immateriële schade.

9. Annulering

Bij ons bestelde producten kun je annuleren tot het moment dat we komen plaatsen.

10. Plaatsing

Bij het plaatsen van de machine moet de bestemde plek voor de koffiemachine vrij zijn. Heb je een vaste wateraansluiting besteld? Dan moet de kraan zich binnen 1,5 meter van de machine bevinden.

11. Onderhoud

Indien de klant een onderhoudscontract heeft afgesloten met Pure Africa is het de klant verboden om de machine door een andere partij dan de partner van Pure Africa te laten repareren. Als je de koffiemachine niet volgens de voorschriften van de fabrikant onderhoudt (gewoon de reinigingsprogramma's volgen) kunnen we je extra kosten in rekening brengen. Verbruiksartikelen vallen niet binnen het onderhoudscontract

12. Verhuizen

Ga je verhuizen of breng je de machine naar een andere locatie? Als er een onderhoudscontract op zit moet je dit even laten weten. Dan weten wij waar we de volgende keer naar toe moeten

13. Geschillen

Nederlands recht is op alle transacties van toepassing.