Geniet net als duizenden pure
africa liefhebbers van koffie

De oorsprong van koffie ligt in Oost-Afrika. Onze koffies komen uit Ethiopië, Burundi en Rwanda.

Onze koffies

De Waaghals

Buitengewoon krachtig voor moedige durfals. De Waaghals is een koffie met een volle body en lange, intense nasmaak. Zowel geschikt voor espresso, lungo als cappuccino. In onze strijd voor een eerlijke koffieprijs hebben we in overleg met de boeren een winstgevende prijs vastgesteld.

Smaakkenmerken:
KruidigKruidigMoccaMoccaSpijsSpijs

Direct bestellen
De waaghals
De wildebras
Onze koffies

De wildebras

De Wildebras is een spannende koffie uit de regio Djimmah in Ethiopië. Het is de laatste overgebleven wilde koffie die we drinken. Een koffie voor de avonturiers onder ons dus. We adviseren om hem met 100ml water te zetten als lungo. Nog beter: zet hem als espresso met 45ml water. Je proeft dan de fruitige tonen en de kruidige nasmaak nog beter.

Smaakkenmerken:
KruidigKruidigMoccaMoccaWijnWijnNotenNoten

Direct bestellen
Onze koffies

De Allemansvriend

De Allemansvriend is een volle Sidamo koffie uit Ethiopië met een intense geur en daardoor zeer gewild bij koffieliefhebbers. Bij het drinken van deze koffie proef je rijke tonen van exotische fruitsoorten zoals mandarijn en citrusvruchten. Deze koffie heeft een lange en intense nasmaak, gekenmerkt door tonen van chocola en karamel. Een echte aanrader!

Smaakkenmerken:
ChocoladeChocoladeMandarijnMandarijnCitrusvruchtenCitrusvruchten

De allemansvriend
De vurige krijger
Onze koffies

De Vurige Krijger

Voor de liefhebbers van sterke koffie is er De Vurige Krijger. Deze 100% Arabica bonen groeien in het westen van Burundi in de provincie Rugombo. Het is een vulkanische koffie met een nootachtige smaak. Let op: De Vurige Krijger is alleen voor échte strijders ;)

Smaakkenmerken:
NotenNotenSpijsSpijs

Onze koffies

De bergkoning

Hij is de Koning der Arabica koffies en groeit op een hoogte rond 2.000 meter in de bergen van Ethiopië. Op pure kwaliteit is deze Limu koffie de beste die we hebben. De diepe smaak met citrus- en chocoladetonen is voor de liefhebber van koffies met een intense smaak. De volle body en intense nasmaak maken deze koffie een ware vorst.

Smaakkenmerken:
ChocoladeChocoladeCaramelCaramelWijnWijnCitrusCitrus

De bergkoning
Alle soorten koffie white
Onze koffies

Bestel ons proefpakket

Leer onze vijf unieke koffiekarakters kennen. Bestel dit proefpakket koffie met 5 x 500 gram Pure Africa. Alle koffies zijn van 100% Arabica kwaliteit. Ze hebben
 allemaal hun eigen specifieke smaakkenmerken. Zo kun je er eenvoudig achterkomen welke Pure Africa smaak jou het meeste aanspreekt.

Onze koffies zijn ook te koop bij...

coolblueboltcf
Pure Africa investeert in microkredieten

We geloven in de kracht van ondernemers. Met Pure Africa koffie maken we een positieve impact.

Zo werkt het
Koffiemachines

Pure Africa op kantoor?

Met je collega’s wil je graag lekkere koffie drinken. Bij Pure Africa begrijpen we dat. Ben je op zoek naar goede koffie en eventueel ook een koffiemachine dan zit je bij Pure Africa goed.

Door onze koffie te drinken investeer je in microkredieten. Zo doe je ook nog iets goeds terwijl je van je kopje koffie geniet.

Meer weten? Bel ons 030 227 3498 of vraag een offerte aan.

Vraag hier een offerte aan
proefpakket