Skip to main content

Ben je op zoek naar een nieuwe machine voor bonen en wil je een Jura koffiemachine leasen? Bij ons kun je alle zakelijke Jura’s leasen tegen scherpe tarieven. Waarom Jura? Omdat Pure Africa koffie tot z’n recht komt met een Jura. Om het je gemakkelijk te maken kun je bij ons alle zakelijke Jura koffiemachines leasen of kopen.

Leasen zoals jij het wilt

Je sluit bij ons een contract af voor zes maanden, drie jaar of vijf jaar. Zo kies je de flexibiliteit die je graag wilt. De contracten voor vijf jaar worden het meest gekozen. Vaak is dit omdat je dan voor de hele periode een vast bedrag betaalt en nooit te maken krijgt met verrassingen achteraf.

Een ander voordeel van lease is dat het onderhoud is inbegrepen in de leaseprijs. Je weet dus precies wat je betaald en komt niet voor onverwachte kosten te staan.

Met een druk op de knop twee melkspecialiteiten maken

De Jura GIGA X3c

Jura Professional

Wij zijn partner van Jura Professional. Door jarenlange ervaring weten we precies hoe Jura’s werken en kunnen je goed adviseren welke machine bij jouw wensen en benodigde capaciteit past. We installeren de machine op locatie en stellen hem zo af dat de smaak van de koffie er optimaal uit komt.

Jura koffiemachine leasen en investeren in microkredieten

Als je bij Pure Africa een koffiemachine least en onze koffie gaat drinken is dat een win-win situatie. Jij, je collega’s en klanten drinken lekkere koffie terwijl jullie investeren in microkredieten. Van iedere kilo 1 Euro. Dit doen we omdat boeren in Afrika moeilijk toegang kunnen krijgen tot financiering. Rentes lopen op van 25 tot 40 procent. Na het verstrekken van een Pure Africa microkrediet betaalt de boer 6 procent rente. Deze rente is voor de lokale bank om kosten te dekken. Zo proberen we het voor boeren gemakkelijker te maken om hun bedrijf te laten groeien. Klik hier om meer te lezen over onze investeringen in microkredieten.

Populairste lease koffiemachine

De Jura X8 Platina Professional is de populairste koffiemachine om te leasen. Deze machine is perfect voor kantoren waar 10 – 25 mensen werken. Belangrijk voor het succes is dat dit een heel betrouwbare machine is. Nu we een aantal jaren na de introductie zijn kunnen we zeggen dat deze machine het heel goed doet. Lees hier een eerder artikel over de introductie van de Jura X8.

Onderhoud inbegrepen in de leaseprijs

Leasen doe je omdat je gemak wilt. Daarom zit het onderhoud bij de leaseprijs inbegrepen. Als er iets mis gaat met je machine zorgen wij ervoor dat er een monteur langs komt die je machine repareert.

Voordelen van een Jura koffiemachine leasen

  • Onderhoud inbegrepen in de prijs
  • Je drinkt eerlijke koffie op kantoor
  • 30 dagen inruilgarantie
  • Jij kiest hoe lang je least

Schaalbaar: 1 of 10 machines

Een voordeel van het leasen van koffiemachines is dat je kunt meebewegen met de capaciteit die je nodig hebt. Wij denken met je mee. Als de hoeveelheid collega’s groeit kunnen we een extra machine plaatsen. Maar ook als je na verloop van tijd minder machines nodig hebt omdat bijvoorbeeld een vestiging sluit denken we met je mee.

Meest aangevraagde machines

Jura WE8
Jura X8 Platina
Jura GIGA X3c
Jura GIGA X8c