Skip to main content

Ben je op zoek naar een koffieleverancier in Apeldoorn? Pure Africa levert koffievoorzieningen aan bedrijven en horeca. Wil je een echt goed kopje koffie maken dan hebben we 100% Arabica koffiebonen uit Afrika, het continent waar koffie oorspronkelijk vandaan komt. Het belangrijkste voor lekker koffie zijn natuurlijk de koffiebonen. Maar het is bijna net zo belangrijk welke machine je kiest. Bij Pure Africa hebben we ervoor gekozen met een select aantal merken samen te werken. Zo kunnen we garanderen dat de koffie smaakt zoals het moet.

Drink lekkere koffie & investeer in microkredieten

Als je ervoor kiest om Pure Africa koffie te gaan drinken op kantoor of te serveren aan je klanten dan kies je voor meer dan alleen koffie. Bij ieder kopje koffie waarvan je geniet investeer je in microkredieten aan Afrikaanse boeren. Wij geloven in ondernemerschap. In Afrika kunnen kleine ondernemers alleen een lening afsluiten tegen hoge rentes van 25 of soms wel 50 procent rente. Door samen te werken met een lokale bank die 6% rente mag rekenen kunnen wij een lening veel betaalbaarder maken. Ondernemers kunnen sneller aflossen en houden meer geld over om te investeren. Door de boeren te bezoeken en verslag te doen kunnen we de impact met onze eigen ogen zien. Klik hier als je meer wilt weten.

Koffiemachines voor kantoor

Ben je op zoek naar een nieuwe koffieleverancier in Apeldoorn voor kantoor? Wij kunnen je een goed advies geven over de juiste machine voor jouw behoefte. Hiervoor maken we een keuze uit de machines van Jura Professional, Schaerer of Melitta. We verzorgen de installatie van de machine, doen het onderhoud en stellen de machine af op de koffie van jullie voorkeur.

Klik hier als je een offerte wilt aanvragen

Wildebras of Bergkoning

Al onze koffies hebben een unieke smaak. Dit proef je zodra je de koffies naast elkaar zet en proeft. Zo hebben we bijvoorbeeld De Wildebras die in het wild groeit en een heerlijk kruidige afdronk heeft. De Bergkoning is onze kwalitatief allerbeste koffie. Hij groeit rond de 2.000 meter hoogte en is complex van smaak met tonen van chocola en citrus fruit. De Allemansvriend is een populaire koffie op kantoor omdat hij zowel de liefhebber van sterke koffie als de liefhebber van zachte koffie kan bekoren. De Vurige Krijger groeit in Burundi op vulkanische bodem en dit proef je in zijn spijs- en nootachtige smaak. Een pittige koffie.

Espressomachines van La Marzocco bij Pure Africa

Koffieleverancier in Apeldoorn voor horeca

Voor de horeca hebben we bij Pure Africa speciale aandacht. Je wilt dat je klanten genieten van een echt lekker kopje koffie. Kwalitatief goede koffie kopen is niet zo moeilijk. Het echt lekkere kopje koffie maak je als je let op de details. Daarom gaan we altijd samen testen en stellen we de machine zo af dat je de optimale smaak uit onze koffies haalt. We geven een training aan jou en je collega’s om altijd het optimale uit de machines te halen.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor horeca