Koffieleverancier in Den Haag

Ben je op zoek naar een nieuwe koffieleverancier in Den Haag? En moet de voorziening van een hoog niveau zijn? Wij van Pure Africa worden graag jouw partner als het gaat om koffie. Onze Afrikaanse koffiebonen van hoge Arabica kwaliteit zorgen in combinatie met een bonenmachine ervoor dat jij en je collega’s kunnen genieten van goede koffie. 

Koffieleverancier in Den Haag

Koffiebonen, de machine & onderhoud

Voor iedere vraag over je koffievoorziening kun je bij ons terecht. Uiteraard leveren we je onze Afrikaanse koffiebonen. Maar we kunnen ook zorgen voor de koffiemachine en het onderhoud van de machine. 

Smaak is belangrijk! Om goede koffie te maken heb je allereerst een hoge kwaliteit bonen nodig. Maar het is bijna net zo belangrijk om een goede koffiemachine te kiezen omdat je alleen dan van goede bonen lekkere koffie maakt. Wij gebruiken  daarom alleen machines van merken die onze koffie goed kunnen zetten.

Vijf Afrikaanse koffies

Horeca en bedrijven

Als full-service koffieleverancier in Den Haag bieden we voorzieningen voor zowel horeca als kantoren. Het principe is gelijk: een lekker kopje koffie voor klanten en collega’s! De service is verschillend. In de horeca heb je een ander type machine nodig dan op kantoor. 

Klik hier voor meer informatie over onze oplossingen voor horeca en klik hier als je een koffieleverancier in Den Haag zoekt voor kantoor.