Koffieleverancier in Deventer

Koffie op kantoor en in de horeca wordt steeds belangrijker.  Vooral een goede kwaliteit wordt gewaardeerd door klanten en personeel. Ben je op zoek naar een koffieleverancier in Deventer voor jouw kantoor of horecazaak? Wij zijn Pure Africa uit Deventer en verzorgen zakelijke koffievoorzieningen.

Koffieleverancier in Deventer

Proefplaatsing koffiemachine

Wil je eens kijken of een machine voor koffiebonen geschikt is voor jullie kantoor? We komen de machine kosteloos bij je plaatsen voor een week. Je betaalt alleen voor de koffie die je verbruikt. Zo kun je in alle rust testen of wij voor jou de juiste koffieleverancier in Deventer zijn. Het is goed om er vooraf over na te denken of je alleen koffie en espresso wilt of dat je ook cappuccino en andere producten met melk wilt kunnen maken.

Horeca in Deventer

Ben je op zoek naar een koffiemachine voor je Horecazaak? We hebben verschillende opties. Wil je een volautomaat? Dan kun je kiezen uit de merken Schaerer en Melitta. Wil je een meer ambachtelijke koffiemachine dan bieden we je de keuze uit La Marzocco en Expobar. Twee merken die bekend staan om hun uitmuntende kwaliteit.

Jura voor kantoor in Deventer

Voor bedrijven werken we vaak samen met Jura. Dit merk biedt een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding voor zakelijke koffiemachines. Maar wij vallen toch vooral voor de Zwitserse kwaliteit van de machines. Onze Pure Africa koffie komt echt tot z’n recht in een machine van Jura. Klik hier om het Jura Professional assortiment te bekijken.

Microkredieten

Van iedere kilo koffie die jij en je collega’s drinken investeren wij 1 Euro in microkredieten. Dit doen we omdat boeren in Afrika bijna geen toegang hebben tot financiering. Rentepercentages lopen op van 25 naar 40 procent. Een Pure Africa microkrediet wordt verstrekt tegen 6 procent rente. Deze rente gebruikt de bank om kosten te dekken. We helpen zo Afrikaanse boeren om meer land en koffiebomen te kopen. Tegelijkertijd proberen we het voor elkaar te krijgen dat de realiteit van onbetaalbare leningen bij meer mensen bekend wordt en gaat veranderen in de toekomst.