Zakelijke koffiemachine

Ben je op zoek naar een nieuwe zakelijke koffiemachine? Bij Pure Africa hebben we een breed assortiment espressomachines voor kantoren en horeca. We hebben de merken Schaerer, Jura Professional, Melitta, La Marzocco en Expobar. Dit zijn allemaal merken die kwaliteit als belangrijkste eigenschap delen. Omdat je van goede koffie alleen een goede kop koffie kan maken met de beste machines kiezen wij voor deze merken. Met een Jura, Melitta of Schaerer hebben we een machine voor ieder kantoor. La Marzocco en Expobar zijn halfautomaten die heel geschikt zijn voor de horeca. Zoek je een volautomaat voor de horeca? Dan zit je goed met een Melitta of Schaerer.

Levering koffiebonen in heel Nederland

Het maakt ons niet uit waar in Nederland je gevestigd bent. We leveren je altijd een snelle service. Als je voor 20:00 uur je de bonen voor je zakelijke koffiemachine bestelt heb je ze de volgende dag in huis. Voor het onderhoud en bij storingen van je machine bieden we service die we afstemmen op je behoefte.

Jura Professional zakelijke koffiemachine

Op kantoor maken we vaak gebruik van Jura Professional. Dit merk biedt een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. De druk van het zetsysteem en de kwaliteit van het maalwerk zijn erg belangrijk als je een goede kop koffie wilt maken. Jura heeft deze zaken goed voor elkaar. Lees hier meer over koffiemachines op kantoor om te leasen.

Onderhoud

Ook het onderhoud van koffiemachines nemen wij je uit handen. Houd er wel rekening mee dat je altijd dagelijks onderhoud hebt aan een koffiemachine met verse bonen. Over het algemeen blijft dit beperkt tot twee minuten. Je moet er iets voor over hebben om de beste koffie te kunnen maken :).