Skip to main content
Koffie op kantoor

De kracht van keuze: Questo kiest voor het complete plaatje

We hebben het allemaal wel eens gehad: je krijgt een kopje koffie, maar de smaak valt tegen. Te sterk, te slap of juist een nare nasmaak. In ieder geval niet het kopje koffie waar je op hoopte. Best een domper. Helemaal als je een echte koffieliefhebber bent, zoals John Lavrijsen van Questo. Over het drinken van kwalitatieve en smaakvolle koffie bij hem op kantoor valt dan ook niet te twisten. ‘’Dat moet gewoon.’’

De kwaliteit waar John naar op zoek was, vond hij bij Pure Africa Coffee. En dat komt niet alleen door de smaak van de bonen, maar ook door het fijne koffieapparaat, het bijzondere verhaal en de enthousiaste ondernemers. ‘’Het complete plaatje’’, aldus John. 

Van alle markten thuis

Met gave klanten, zoals Tony Chocolonely, de Nederlandse Spoorwegen en Defensie, heeft reclamebureau Questo een imposante klantenlijst. Van grafisch ontwerp, binnen- & buitenreclame tot websites & webshops. Questo is van alle markten thuis. 

De zoektocht naar heerlijke koffie

Volgens John is het drinken van koffie een beleving. Het is één van de eerste indrukken die een klant van jouw organisatie krijgt. Dan kun je niet met een slecht kopje koffie aankomen. 

En, als je zelf dan ook écht een voorliefde hebt voor goede koffie ga je natuurlijk op zoek naar het beste van het beste. Hij heeft er dan ook veel tijd ingestoken om de juiste koffie te vinden. Een mailbox vol met offertes, verschillende demo’s en prijzen, waarbij uiteindelijk de keuze viel op Pure Africa. Wij zijn erg blij met deze waardering! 

Ondertussen geniet team Questo al een jaar van de karakters Wildebras en Vurige krijger op kantoor. ’’Eerlijk is eerlijk: de prijs van jullie koffie ligt een stuk hoger dan de koffie die wij voorheen dronken. Maar de smaak, het verhaal en de beleving maakt dat je anders naar dit kopje koffie kijkt. Ando is zo’n geweldige gast. Als je hem hoort praten over zijn passie en het verhaal achter Pure Africa, hang je aan zijn lippen. Je helpt niet alleen de koffieboeren, maar drinkt tegelijkertijd ook nog eens echt lekkere koffie.’’

Het complete plaatje

John keek verder dan alleen de smaak van de koffie. Zo investeerde hij niet alleen in kwalitatief goede bonen, maar ook in een goed koffieapparaat van Franke inclusief een luxe melkopschuimer en koelkast. ‘’Je kan wel goede koffiebonen in een slecht apparaat doen, maar dan krijg je alsnog geen optimaal kopje koffie. Juist de combinatie maakt het sterk.’’

De kracht van keuze

Door het kiezen van Pure Africa Coffee geniet je niet alleen van lekkere koffie, je creëert ook nog eens een goede beleving voor jouw klanten en medewerkers. En, als je daarbij ook nog eens andere mensen kunt helpen, creëer je een win-win situatie. 

Een inspirerende case over het drinken van eerlijke koffie op kantoor. Bedankt voor het interview John en geniet van de koffie! Ook eerlijke koffie op kantoor? Klik hier.