ETNA Dorado Espresso Medium ES121

  • Catalogusprijs: vanaf € 4.149,- (excl. BTW)
  • 3 jaar lease: vanaf €89,- per maand
  • 5 jaar lease: vanaf €69,- per maand
  • Leaseprijs inclusief onderhoud
SKU: PAETNTUC Categorie: Tag:

Beschrijving

Offerte aanvragen

Je ontvangt binnen enkele uren een reactie van ons.

De ETNA Dorado is voor bedrijven die kwaliteit van een kopje koffie kunnen waarderen. Niet voor niets hebben we bij Pure Africa Coffee voor ETNA gekozen. Het Italiaanse zetsysteem en Zwitserse maalwerk zijn een fantastische combinatie. Ook voor grote kantoren is espressokoffie zetten binnen handbereik met de ETNA Tucana Espresso.

Twee koppen tegelijk

Je zet met twee drukken op de knop twee koppen koffie of espresso tegelijk. De molen maalt in een keer voor twee koppen en zet de koppen ook in een keer. Lekker snel dus!

Vaste wateraansluiting

Standaard wordt de ETNA Tucana geleverd met een vaste wateraansluiting. Als jij ervoor zorgt dat de wateraansluiting er is, dan zorgen wij ervoor dat de machine wordt aangesloten. Natuurlijk stellen we de machine ook zo voor je af dat je een perfect kopje koffie hebt. Kies voor het optimale kopje koffie voor het totaalconcept van Pure Africa. Alleen dan kunnen we de smaak garanderen.

Chocolademelk en cappuccino op de ETNA Tucana

De koffiemachine is uitgerust met twee extra reservoirs. Eentje kan de worden gebruikt om cacaopoeder in te doen en zo dus chocolademelk te maken. De ander kan worden gevuld met topping voor cappuccino en latte macchiato. Er kan eventueel zelfs suiker worden toegevoegd zodat je die meteen in je koffie of chocolademelk kunt doen met een druk op de knop.

Kan koffie

Met de ETNA Tucana kun je ook een kan koffie zetten. Er worden dan verse bonen gemalen en de machine doet een aantal zettingen na elkaar. Wij kunnen voor je instellen hoeveel koppen dit moeten zijn.

Onderhoud

Het dagelijks onderhoud van de machine is eenvoudig. Je reinigt de koffiemachine volautomatisch. Voor het jaarlijks onderhoud en het oplossen van storingen raden we je aan om een onderhoudscontract af te sluiten.

Standaard uitvoering

Standaard wordt de ETNA Tucana geleverd in zwart. Wit is een optionele kleur.

Extra informatie

Aantal koffierecepten

Aantal koppen per dag

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Land van herkomst

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Onderhoudscontract wenselijk?

Ja

Chocolademelk

Ja

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Koffiespecialiteit

, , , , , , , ,

Melkopschuimer

Plaatsing

,

Type koffiemachine

Verwarming water

Merk

Melk

Met melkvariaties