ETNA Dorado Espresso Medium ES121

  • Catalogusprijs: vanaf € 4.149,- (excl. BTW)
  • 3 jaar lease: vanaf €89,- per maand
  • 5 jaar lease: vanaf €69,- per maand
  • Leaseprijs inclusief onderhoud

Bekijk hier de meest gebruikte versie van deze machine: de ETNA Espresso Dorado Touch

Artikelnummer: PAETNTUC Categorie: Tag:

Beschrijving

Offerte ETNA Dorado Medium

Vul het formulier in en vraag een offerte aan voor de ETNA koffiemachine Dorado Espresso Medium. Een koffiemachine met hoge capaciteit.

Je kunt de koffiemachine bij ons leasen of kopen. Bel ons om je alles uit te leggen over onze lease mogelijkheden. Als je liever koopt dan verzorgen wij installatie en afstelling van de machine voor je.

Met operational lease kies je voor gemak. Wij doen het onderhoud aan de machine. Onze monteur komt langs bij storingen. We doen eerst altijd ons best om je aan de telefoon zo goed mogelijk te helpen.

Sticker fairchain koffie Pure Africa
Vul dit formulier in

De ETNA Dorado is voor bedrijven die kwaliteit van een kopje koffie kunnen waarderen. Niet voor niets hebben we bij Pure Africa Coffee voor ETNA gekozen. Het Italiaanse zetsysteem en Zwitserse maalwerk zijn een fantastische combinatie. Ook voor grote kantoren is espressokoffie zetten binnen handbereik met de ETNA Dorado Espresso.

Twee koppen tegelijk

Je zet met twee drukken op de knop twee koppen koffie of espresso tegelijk. De molen maalt in een keer voor twee koppen en zet de koppen ook in een keer. Lekker snel dus!

Vaste wateraansluiting

Standaard wordt de ETNA Dorado geleverd met een vaste wateraansluiting. Als jij ervoor zorgt dat de wateraansluiting er is, dan zorgen wij ervoor dat de machine wordt aangesloten. Natuurlijk stellen we de machine ook zo voor je af dat je een perfect kopje koffie hebt. Kies voor het optimale kopje koffie voor het totaalconcept van Pure Africa. Alleen dan kunnen we de smaak garanderen.

Chocolademelk en cappuccino op de ETNA Dorado

De koffiemachine is uitgerust met twee extra reservoirs. Eentje kan de worden gebruikt om cacaopoeder in te doen en zo dus chocolademelk te maken. De ander kan worden gevuld met topping voor cappuccino en latte macchiato. Er kan eventueel zelfs suiker worden toegevoegd zodat je die meteen in je koffie of chocolademelk kunt doen met een druk op de knop.

Kan koffie

Met de ETNA Dorado kun je ook een kan koffie zetten. Er worden dan verse bonen gemalen en de machine doet een aantal zettingen na elkaar. Wij kunnen voor je instellen hoeveel koppen dit moeten zijn.

Onderhoud

Het dagelijks onderhoud van de machine is eenvoudig. Je reinigt de koffiemachine volautomatisch. Voor het jaarlijks onderhoud en het oplossen van storingen raden we je aan om een onderhoudscontract af te sluiten.

Standaard uitvoering

Standaard wordt de ETNA Dorado geleverd in zwart. Wit is een optionele kleur.