WMF 1100 S

  • 10 – 30 gebruikers of 100 koppen per dag
  • Catalogusprijs: vanaf €4.990,-
  • Flexibele lease: vanaf €199,- per maand
  • 3 jaar lease: vanaf €139,- per maand
  • 5 jaar lease: vanaf €89,- per maand

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte WMF 1100 S

Vraag een offerte aan om de WMF 1100 S te leasen of te kopen.

De WMF 1100 S is de espressomachine van WMF voor zakelijk gebruik. Het is het instapmodel met een aanbevolen dagelijkse capaciteit van 80 koppen. Bekijk hier de Facil Enjoy, een goed alternatief voor WMF.

Drink kwaliteitskoffie terwijl je investeert in microkredieten en winst voor koffieboeren.

Vul dit formulier in

WMF 1100 S

Deze WMF 1100 S is een stijlvolle en kwalitatief zeer goede koffiemachine. Hoewel WMF misschien niet het meest vernieuwende merk is kun je bouwen op de kwaliteit die de koffiemachines leveren. Dat geldt zowel voor het lage aantal storingen als voor de kwaliteit van de koffie.

Veel mogelijkheden

WMF maakt veel koffiemachines voor de horeca. Daardoor is er met de WMF 1100 S veel mogelijk. Je kunt er naast koffie ook chocolademelk, heet water en natuurlijk cappuccino mee maken. Voor de cappuccino’s kun je kiezen of je dit wilt doen met topping of verse melk.

Standaard 4,5 liter watertank

De WMF 1100 S wordt standaard geleverd met een 4,5 liter watertank. Je kunt ervoor kiezen om de koffiemachine aan te sluiten op het waternet zodat je nooit meer water hoeft bij te vullen. Onze monteurs sluiten de machine voor je aan. Lees hier meer over de keuze tussen een watertank of vaste wateraansluiting.

Doorvoer koffieresidu

Wil je de koffieresidubak minder vaak legen? Dan kunnen we een doorvoer maken voor het koffieresidu. Het residu valt dan rechtstreeks in een prullenbak die je onder de machine plaatst. Als het verbruik hoog is dan kan dit extra gemak bieden.

Melkkoeler

Als je gebruik wilt gaan maken van verse melk specialiteiten dan heb je een melkkoeler nodig. De standaard melkkoeler voor de WMF 1100 S heeft een inhoud van 3,5 liter melk. De koeler beschikt over een display waarop je de temperatuur kunt aflezen. De WMF 1100 S met melkkoeler en vaste wateraansluiting is helemaal compleet.

Schaerer Coffee Club of Jura X10

De WMF 1100 S is dezelfde machine als de Schaerer Coffee Club. Een andere machine die qua capaciteit goed is te vergelijken met de WMF 1100 s is de Jura X10.