WMF 1500 S – revisie koffiemachine

Professionele koffiemachine voor kantoor en horeca. Lease of koop de machine bij Pure Africa.

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte WMF 1500 S+

Vraag een offerte aan om de WMF 1500 S+ te leasen of te kopen.

Drink kwaliteitskoffie terwijl je investeert in microkredieten en winst voor koffieboeren.

Vul dit formulier in

Waarom een gereviseerde WMF 1500?

  • Duurzaamheid door deze koffiemachine een tweede leven te geven werk je mee aan een duurzame economie waarin we steeds meer hergebruiken in plaats van weggooien.
  • Topkwaliteit voor een goede prijs professionele koffiemachines van WMF zijn duur. Door een gereviseerde machine te kopen of leasen maak je gebruik van een hoogwaardige koffiemachine voor een aantrekkelijke prijs.
  • Uitstraling Je wilt met je bedrijf een professionele indruk maken op je klanten en de WMF 1500 kan je daarbij helpen. Aan deze koffiemachine kun je zien dat jouw bedrijf waarde hecht aan de hoogste kwaliteit.
  • Heerlijke koffie Last but not least; heerlijke koffie door het gebruik van hoogwaardige materialen en techniek. De stalen brewer kan in hoog tempo veel koffie zetten op een constant hoog niveau.

De WMF 1500 S+

Het is een koffiemachine met een grote capaciteit en modern design. Het grote touchscreen heeft een hoge resolutie en is gemakkelijk te bedienen. Tijdens het zetten van je koffie kun je de instellingen aanpassen op het touchscreen. De afwerking van de machine is van een hoog niveau.

Drie reservoirs en twee molens

Er zijn drie reservoirs voor koffiebonen, cacao en topping (poedermelk). Je kunt zelf kiezen hoe je dit indeelt. Zo kun je er ook voor kiezen om twee reservoirs te vullen met koffiebonen en de machine uit te rusten met een dubbele molen. Met een dubbele molen kun je de maaltijd verkorten. Een ander voordeel van een dubbele molen is dat je een espresso en een gewone koffie kunt instellen. Voor beiden heb je een andere maalgraad nodig.

Gemiddeld 180 koppen per dag

Hoewel de WMF 1500 S+ incidenteel gemakkelijk 250 koppen koffie kan maken op een dag is de aanbevolen dagelijks hoeveelheid door WMF 180 koppen per dag. De bonenreservoirs, residu opvangbak en de molen zijn hierop berekend.

Voeg siroop toe aan je koffie

WMF biedt zelfs de mogelijkheid om siroop toe te voegen aan je koffiespecialiteit. Met het syrup station kun je tot vier soorten siroop toevoegen aan je koffie. Ben je op zoek naar een machine voor kantoor die echt alles kan? Dan komt deze WMF 1500 S+ heel dicht in de buurt van het waarmaken van al je wensen.