WMF 1500 S+

  • 25 – 60 gebruikers of 200 koppen per dag
  • Catalogusprijs: vanaf €7.450,-
  • 3 jaar lease: vanaf €249,- per maand
  • 5 jaar lease: vanaf €199,- per maand
  • Je drinkt eerlijke koffie op kantoor

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte WMF 1500 S+

Vraag een offerte aan om de WMF 1500 S+ te leasen of te kopen.

Drink kwaliteitskoffie terwijl je investeert in microkredieten en winst voor koffieboeren.

Vul dit formulier in

De WMF 1500 S+

Het is een koffiemachine met een grote capaciteit en modern design. Het grote touchscreen heeft een hoge resolutie en is gemakkelijk te bedienen. Tijdens het zetten van je koffie kun je de instellingen aanpassen op het touchscreen. De afwerking van de machine is van een hoog niveau.

Drie reservoirs en twee molens

Er zijn drie reservoirs voor koffiebonen, cacao en topping (poedermelk). Je kunt zelf kiezen hoe je dit indeelt. Zo kun je er ook voor kiezen om twee reservoirs te vullen met koffiebonen en de machine uit te rusten met een dubbele molen. Met een dubbele molen kun je de maaltijd verkorten. Een ander voordeel van een dubbele molen is dat je een espresso en een gewone koffie kunt instellen. Voor beiden heb je een andere maalgraad nodig.

Gemiddeld 180 koppen per dag

Hoewel de WMF 1500 S+ incidenteel gemakkelijk 250 koppen koffie kan maken op een dag is de aanbevolen dagelijks hoeveelheid door WMF 180 koppen per dag. De bonenreservoirs, residu opvangbak en de molen zijn hierop berekend.

WMF Coffee Connect

Met de Coffee Connect app kun je jouw nieuwe WMF 1500 S+ monitoren. Je leest informatie uit en het is een manier om in de gaten te houden of je machine toe is aan onderhoud. Op deze manier kunnen onnodige onderhoudskosten worden voorkomen.

Voeg siroop toe aan je koffie

WMF biedt zelfs de mogelijkheid om siroop toe te voegen aan je koffiespecialiteit. Met het syrup station kun je tot vier soorten siroop toevoegen aan je koffie. Ben je op zoek naar een machine voor kantoor die echt alles kan? Dan komt deze WMF 1500 S+ heel dicht in de buurt van het waarmaken van al je wensen.