La Marzocco Linea classic tweegroeps

  • Catalogusprijs: € 9.790,- (excl. BTW)
  • Vul het formulier hieronder in voor een lease offerte

 

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte La Marzocco Linea classic tweegroeps

Vraag een offerte aan om de La Marzocco Linea classic tweegroeps te leasen of te kopen.

De meest gebruikte koffiemachine in de horeca. Geef je klanten een geweldige koffie ervaring met de La Marzocco Linea tweegroeps espressomachine en Pure Africa koffie.

Bij Pure Africa weet je precies van welke coöperatie je bonen komen. Daarmee waarborgen we de kwaliteit en traceerbaarheid van onze koffie. Jij kunt aan je klant vertellen dat je er samen met ons alles aan doet om boeren een goede prijs te betalen voor hun koffie.

Vul dit formulier in

La Marzocco Linea classic 2 groeps

Italiaanse espresso techniek en Afrikaanse koffiebonen. Een geweldige combinatie! De beste koffie maak je nog altijd met een halfautomaat espressomachine. Zeker als die espressomachine van La Marzocco is. De La Marzocco Linea Classic 2 groeps koffiemachine is gemaakt voor de horeca. Hij is erop berekend om zo’n 100 koppen koffie of espresso per uur te kunnen zetten. Daar moet je wel even voor trainen :).

Pure Africa in de horeca

De oorsprong van koffie ligt in Afrika. Niet voor niets groeien hier de meest verfijnde koffies van Arabica kwaliteit. Wij hebben koffies uit Ethiopië, Rwanda en Burundi. Op een bijzondere koffie na scoren ze allemaal hoog tijdens cupping sessies. Je proeft chocolade en allerlei soorten fruit als je koffie maakt met een halfautomaat.

Microkredieten

Investeer samen met ons en je klanten in microkredieten aan Afrikaanse boeren. Van iedere kilo koffie maken we €1,- over een naar onze partnerbank in Rwanda. Zij verstrekken microkredieten aan boeren die moeilijk toegang krijgen tot financiering. Zo hebben we inmiddels al ruim €35.000,- aan leningen verstrekt. Het mooie is dat het geld opnieuw wordt geïnvesteerd zodra de lening is afgelost. We doen dit omdat we geloven dat er genoeg ondernemers zijn in Afrika. Het probleem is alleen dat ze geen toegang hebben tot kapitaal om hun land uit te breiden of hun oogst op een andere manier te vergroten. Lees er hier meer over.

Dubbele boiler

De Linea Classic 2 groeps is uitgevoerd met een dubbele boiler. Zo kun je tegelijk koffie maken en melk schuimen met de stoomboiler. De koffieboiler heeft een inhoud van 3,4 liter terwijl de stoomboiler een inhoud van 7 liter heeft.

Automatische wateruitgifte en koppenwarmer

De wateruitgifte kan worden gereguleerd. Zo heb je altijd dezelfde hoeveelheid water in je kopje. Dit is handig om zeker te weten dat ieder kopje van dezelfde kwaliteit is. Er is niets vervelenders dan een mooie koffiemachine waarvan de doorlooptijd niet goed is. Dit voorkom je deels door de afgepaste water hoeveelheid. De bovenkant van de machine kun je gebruiken als koppenwarmer.

Duurzaamheid

La Marzocco hecht aan duurzaamheid. Dit begint natuurlijk met de levensduur van het apparaat. Er worden hoogwaardige materialen gebruikt die ervoor zorgen dat de machine lang mee kan.

De La Marzocco Linea Classic 2 groeps beschikt over een mechanisme om de temperatuur van de machine te managen. Je kunt de temperatuur bij minder drukke periodes naar beneden brengen. Voor een koffiemachine designer is het altijd een dilemma om de juiste (ongeveer 93 graden) temperatuur van het water te combineren met energiezuinige prestaties.