Jura W8 Professional Dark Inox

1.790,00 excl. BTW

Koffiemachine met 3L watertank. Vul het formulier hieronder in voor een offerte voor een abonnement.

  • 50 koppen koffie per dag of 5-15 personen
  • Investeer in microkredieten en winst voor koffieboeren

Lease de Jura W8 v.a. €25,- per maand | Adviesverkoopprijs: €1.790,- | Direct leverbaar

Artikelnummer: 15550 Categorie: Tag:

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte Jura W8 Dark Inox

Vraag een offerte aan om de Jura W8 te leasen of te kopen. Deze machine is perfect voor kantoren met 5-15 koffiedrinkers.

Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en impact voor de koffieboer.

Door de Jura W8 te kopen of leasen in combinatie met koffiebonen van Pure Africa maak je impact in Afrika. Wij betalen boeren een hoge prijs voor hun koffie en we investeren in we microkredieten waarmee we groei stimuleren.

De Jura W8 is de opvolger van de Jura WE8. Een erg populaire koffiemachine in de afgelopen jaren voor kantoren van 5-15 personen.

Vul dit formulier in

Zakelijke koffiemachine

De Jura W8 Dark Inox is een professionele koffiemachine voor zakelijk gebruik. Maak je elke dag ongeveer 20-50 koppen koffie? Dan is de Jura W8 een goede keuze.

Met zijn waterreservoir van 3 liter en bonenreservoir van 500 gram kun je minimaal 30 koppen koffie maken.

Kies voor kwaliteit

Met een zakelijke koffiemachine van Jura kies je voor kwaliteit. In deze klasse is de Jura WE8 absoluut de beste machine voor wie naast koffie ook cappuccino en latte macchiato wil maken.

Latte macchiato gemaakt met een Jura W8 Dark Inox

De Jura W8 leasen

Alle Jura koffiemachines kun je bij Pure Africa eenvoudig leasen. Jij drinkt zorgeloos koffie terwijl wij zorgen voor de koffiebonen en het onderhoud van de machine.

Kies voor 36 of 60 maanden zakelijke lease voor de Jura W8. Kies voor de termijn die bij jou past. En als je een probleem hebt met de machine zorgen wij voor reparatie of een tijdelijke koffiemachine.

Als kiest voor lease word je nooit geconfronteerd met extra kosten.

Wat is er nieuw aan de Jura W8

Een kleine maar belangrijke verandering aan de machine zijn de bedieningsknoppen. Ze voelen steviger aan dan bij de Jura WE8 en de vormgeving van interface heeft ook meteen een update gehad.

Ook het plateau waar je de kop op zet het een update gehad. Het ziet er daardoor uit als één geheel.

Betaalmogelijkheid

Je kunt de Jura W8 ook gebruiken om klanten te laten betalen voor hun koffie. Door gebruik van een QR code kunnen klanten eenvoudig koffie afrekenen.

Voor welke kantoren is de Jura W8?

Deze koffiemachine is het meest geschikt voor kantoren van 5-15 koffiedrinkers. De maximum capaciteit per dag is 50 kopjes koffies. Als je daar regelmatig overheen gaat is geen probleem. Maar hou er rekening mee dat je in dat geval gewoon meer werk aan de machine hebt.

Heb je meer capaciteit nodig? Kijk dan eens bij de Jura X10. Wil je geen cappuccino’s maken maar alleen koffie en espresso? Dan is de Jura X4 de meest geschikte machine.

Klik hier om meer te leren over de koffies in ons assortiment.