Jura X4 Dark Inox

2.390,00 excl. BTW

Koffiemachine voor espresso en koffie. Vul het formulier hieronder in voor een offerte om te leasen of kopen.

  • 10 – 30 gebruikers
  • zeer onderhoudsvriendelijke koffiemachine

Lease v.a. €35,- p.m.

Artikelnummer: 15544 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte Jura X4 Dark Inox

Vraag een offerte aan om de Jura X4 te leasen of te kopen.

Geniet van echt goede koffie zonder dat je vast zit aan maandelijkse minimum afnames.

De vernieuwende technieken van Jura zorgen voor een optimale extractie van je koffie. Met de Jura X4 maak je perfecte espresso en lungo koffies.

Wij regelen het onderhoud en de reparaties van de machine en zijn het aanspreekpunt voor al je vragen over de machine of natuurlijk onze koffie.

Vul dit formulier in

Jura X4: koffiemachine voor kantoor

Ben je op zoek naar een koffiemachine voor kantoor waarmee je alleen koffie en espresso maakt? En drink je met 10-30 personen koffie? Dan is de Jura X4 de optimale zakelijke koffiemachine.

Het grote waterreservoir van 5 liter en bonenreservoir van 500 gram zorgen ervoor dat je 40-50 koppen koffie kunt zetten voordat je moet bijvullen.

Pure Africa service

Je kunt rekenen op onze service. Heeft je machine onderhoud nodig? Wij regelen het voor je. Als je onze koffie afneemt zorgen we ook voor een vervangende machine terwijl de reparatie voor je wordt uitgevoerd.

Jura X6 Professional Dark Inox koffiemachine voor kantoor

De Jura X4 Dark Inox leasen

Maak dagelijks heerlijke koffie met de Jura X4 terwijl wij al het andere voor je regelen. Bij een onderhoudsbeurt zorgen wij voor een vervangend apparaat. En natuurlijk kun je onze klantenservice altijd bellen met vragen.

Kies je voor lease? Dan gebruik je onze koffiebonen. Lees hier meer over de 5 premium koffies uit Afrika in ons assortiment. En het mooie is dat je ook meteen bijdraagt aan een eerlijker prijs voor koffieboeren. Wij zetten ons in voor een leefbaar inkomen.

Betrouwbare zakelijke koffiemachine

Met de Jura X4 kies je voor een machine die het altijd doet. Je hebt geen dagelijks onderhoud om het melksysteem schoon te maken. Als je het wekelijkse automatische reinigingsprogramma met een tablet volgt dan kan deze machine heel erg lang mee.